Zeltiņš dalās ar saviem 10 labas dzīves "noslēpumiem"

tautaruna.lv 10.decembris 2022, 15:30
 
f64.lv, Dmitrijs Suļžics
Televīzijas raidījumu un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš sociālajā medijā "Instagram" dalījies ar 10 ieteikumiem, kā uzlabot dzīves kvalitāti.

Zeltiņa ieteikumus atzinīgi novērtējušas vairākas pašmāju slavenības, tai skaitā pavāre Anna Panna, kultūrists Māris Šveiduks, grupas "Prāta vētra" taustiņinstrumentālista Māra Mihelsona sieva.

"Iespējams esmu kļuvis par nūģu kouču vai niekkalbi, kurš gudri vāvuļo, bet viss norm. Te būs 10 ikdienas ierosinājumi, kuri var uzlabot dzīves kvalitāti. Nekas svaigs nav, bet atkārtošana zināšanu māmuļa," "Instagram" ierakstā rakstīja Zeltiņš.

Kādi tad ir viņa 10 "zelta" padomi?

Zeltiņš iesaka no rīta, īsi pēc pamošanās, nelietot mobilo telefonu, bet gan labāk palūkoties ārā pa logu, iemalkot kādu dzērienu vai pameditēt.

Par būtisku lietu viņš izceļ arī elpošanas vingrinājumus, kurus ieteicams veikt vismaz divas reizes dienā. Ja jums ikdienā nav laika doties ziemas peldēs, Zeltiņš iesaka tās aizstāt ar kontrastdušām.

Kā ceturto punktu viņš izceļ "neštopēt maizi". "Neštopēt maizi. Ik pa laikam jau vajag kādu riekšavu baltās maizes kopā ar boršču guzā iestumt, bet ar mēru. Piemēram mēru Mārtiņu Staķi," raksta pasākumu vadītajs.

Būtiski ir arī dzert vismaz divus litrus ūdens dienā, lai to būtu vieglāk paveikt Zeltiņš iesaka nēsāt līdzi ūdens pudeli.

Pasākumu vadītājs atzīst, ka svarīgi ir arī ikdienā regulāri satikties ar saviem draugiem. Ne tikai tikšanās ar draugiem ir nozīmīga, nepieciešams arī parūpēties par savu veselību jeb sportot.

"Neizmirsti pameņģēties. [...]. Tas iedos sparu dzīves tranzītam," vēsta astotais punkts.

Līdzīgi kā no rīta, arī vakarā Zeltiņš neiesaka izmantot mobilo telefonu. Viņš mudina atteikties no tālruņa lietošanas pēc plkst. 21:00. Savukārt kā pēdējo punktu pasākumu vadītājs izceļ, ka nepieciešams regulāri teikt pateicības. "Pirms migas, pateikties visumam par to, ka esam un tām privilēģijām, kas dotas, kuras mēs ikdienā nenovērtējam."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas