Rajeckas meita Marija par bijušajām attiecībām: Viņš man novēlēja, lai es aizeju un nomirstu

tautaruna.lv 25.septembris 2022, 12:06
 
Pixabay
Marija Migliniece-Rajecka, dziedātājas Olgas Rajeckas un basketbolista Igora Miglinieka meita, ir laimīgi iestūrējusi laulības ostā, taču pirms šīm attiecībām viņa bija emocionāli vardarbīgu attiecību "gūstā", lasāms žurnāla "Ieva" Lolitas Lūses rakstā "Mirklis pēc medusmēneša".

Ar savu stāstu par vadarbīgām attiecībām Marija cer, ka kādam tas var palīdzēt "izrauties" no līdzīgas situācijas.

"Tas puisis nemīlēja dzīvi - viņam bija dziļi kompleksi, džekam reāli vajadzētu iet terapijā, lai neciestu vēl citas meitenes. Viņš mēģināja man iestāstīt, ka esmu neglīta, netalantīga, resna, tāpēc mani nekad neviens nemīlēs. Šādas manipulācijas mērķis ir pazemināt meitenes pašvērtējumu tik ļoti, ka lai viņa domātu - šis puisis ir vienīgais, kurš mani mīl un grib, un man jādara viss lai viņu nepazaudētu. Jutos briesmīgi," atklāj Marija.

Puisis pilnīgā kontrolēja katru Marijas soli - ko viņa velk mugurā, kā sarunājas pa telefonu, ko meklējusi internetā, arī kontaktus ar draudzenēm un ģimeni sāka ierobežot. "Viņš, būdams sociopāts, pavērsa visu tā, ka es tiešām jutos pie visa vainīga," stāsta Marija.

Šīs neveselīgās attiecības atstāja iespaidu arī uz sievietes veselību. Pārraut sādas attiecības viņai palīdzēja pašas gribasspēks, draugi un ģimene. Vajadzēja vairākas nedēļas, lai pārrautu attiecības. "Viņš man novēlēja, lai es aizeju un nomirstu," stāsta Marija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas