Kanādas premjera rīcība pirms karalienes Elizabetes II bērēm sadusmojusi sērojošo pasauli

tautaruna.lv 25.septembris 2022, 18:08
 
SCANPIX
Kanādas premjerministrs Džastins Trudo ir saņēmis krietnu kritikas devu pēc tam, kad viņš kādā Londonas viesnīcā divas dienas pirms pirms karalienes Elizabetes II bērēm entuziastiski izpilda "Bohemian Rhapsody".
Dž. Trudo ieradās Apvienotajā Karalistē kopā ar citiem pasaules līderiem, tostarp ASV prezidentu Džo Baidenu un Francijas prezidentu Emanuelu Makronu, lai piedalītos karalienes Elizabetes II bēru ceremonijā. Taču nedēļas nogalē sociālajos tīklos parādījās video, kurā redzams, kā Kanādas valdības vadītājs izpilda grupas "Queen" dziesmu "Bohemian Rhapsody" viesnīcas vestibilā pianista pavadījumā, vēsta dailymail.co.uk.
Daudzi kritizēja Kanādas premjerministru par šādu izklaidi sēru laikā un apsūdzēja viņu necienīgā uzvedībā. Tiesa, ir arī tādi, kas uzskata, ka politiķis nekādu noziegumu nav pastrādājis. Trudo kunga pārstāvis aizstāvēja premjerministra rīcību, sakot, ka "Kanādas valdības vadītājs ir aktīvi iesaistījies dažādās aktivitātēs, lai izrādītu cieņu Elizabetei II".
"Pēc sestdienas pusdienām premjerministrs pievienojās nelielai Kanādas delegācijas locekļu grupai, kas pulcējās, lai godinātu Viņas Majestāti. Pazīstamais mūziķis Gregorijs Čārlzs sēdās pie klavierēm viesnīcas vestibilā, un viņam pievienojās daļa delegācijas, tostarp premjerministrs," skaidroja Trudo pārstāvis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas