Līdz asarām! Ko Keitai sacīja princis Luijs pēc Elizabetes II nāves?

tautaruna.lv 17.septembris 2022, 15:48
 
AFP/Scanpix/LETA
Internetā 4 gadus vecais princis Luiss, Keitas Midltones un prinča Viljama jaunākais dēls, ir pazīstams kā harizmātisks un burvīgs bērns ar ļoti izteiksmīgu sejas mīmiku. Taču, uzzinot par savas vecvecmāmiņas Lielbritānijas karalienes Elizabetes II nāvi, zēns reaģēja ar ļoti pieaugušiem un aizkustinošiem vārdiem, raksta Elle.

Trīs dienas pēc Elizabetes II nāves tikko kronētais Velsas princis un princese devās uz kopīgu pasākumu ar Saseksas hercogu un hercogieni, lai tiktos ar faniem netālu no Vindzoras pils. Pāri pārtrauca ilgo "karu" un nolēma izrādīt vienotību tik grūtā periodā karaliskajai ģimenei.

Keita aprunājās ar faniem un pat atklāja, ka mazajam princim Luijam jau ir paziņota traģiskā vēsts. Hercogiene atklāja aizkustinošos vārdus, ko viņas jaunākais dēls sacīja par savu vecvecmāmiņu.

Velsas princese britiem pastāstīja, ka četrgadnieks, kurš vēl jūnijā īpaši izcēlās karalienes jubilejas pasākumā, viņu mierināja, sakot: "Nepārdzīvo, mammu, vismaz vecmāmiņa tagad ir pie vecvectēva."

Keita piebilda, ka Luisa vārdi bija mīļi un viņu aizkustināja līdz asarām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas