Atklāti neglaimojoši fakti par Viktoriju Bekhemu

tautaruna.lv 17.septembris 2022, 18:08
 
Reuters/Fred Prouser/File Photo/Scanpix
Slavenās meiteņu popgrupas "Spice Girls" dalībniece Mela C savā autobiogrāfijā "Who I Am" atklājusi visai neglaimojošus faktus par Viktoriju Bekhemu.

"Daily Mail" ziņo, ka dziedātāja savā autobiogrāfijā atklājusi interesantas detaļas no grupas pirmsākumiem. Stāstā pieminēta arī slavenā Vikotrija Bekhema.

Kā raksta Mela C, tad 1995. gada, kad grupa parakstīja līgumu ar "Virgin Records", meitenes to esot kārtīgi nosvinējušas.

Lai nosvinētu panākumus, meitenes ar taksometru devušās uz glaunu restorānu. Jau sēžot taksī viņas bija stipri iereibušas. Kā atminas Mela C, tad viņu menedžerim nācās taksometra vadītājam samaksāt kompensāciju par radītajām nekārtībām. Viss taksometrs esot bijis pilns ziediem un šampanieša. Izrādās, ka Viktorija Bekhema taksī ir pazaudējus apakšbikses jeb tās tika izmestas laukā pa logu.

Ierodoties glaunajā restorāna, meitenes neizcēlās ar labu uzvedību. Viņas bija skaļas, manāmi iereibušas un nesušas sev līdzi alkohola un cigarešu smārdu. "Viktorija bija tik piedzērusies, ka viņa vakariņu laikā aizmiga."

"Spice Girls" bija angļu meiteņu popgrupa, kas tika izveidota 1994. gadā. Grupa sastāvēja no piecām solistēm Viktorijas Bekhemas (Victoria), Melānijas Braunas (Melanie B), Emmas Bantones (Emma), Melānijas Čisholmas (Mela C) un Džerijas Halivelas (Geri). "Spice Girls" 1996. gadā izlaida savu debijas singlu "Wannabe". Dziesma septiņas nedēļas turējās Apvienotās Karalistes singlu topā. Grupa tiek uzskatīta par "starptautisku fenomenu". Grupai ir iznākuši trīs albumi un 10 singli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas