Fotogrāfs Sokolovs atzīst - erotiskās fotosesijas viņam neizraisa nekādas emocijas

tautaruna.lv 17.septembris 2022, 17:43
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs atklāj, ka nesen nosvinējis 40 gadu jubileju un nonācis pie vairākām vērtīgām atziņām.
'Šodien [ieraksts publicēts 11.septembrī] man ir 40!!! Ārprāts! Pat neticas! Šajā vecumā Puškins, van Gogs un Rafaels jau bija miruši...
Tas ir pirmais gads, kad es esmu laimīgs. Esmu līdzsvarā un harmonijā.
Beeeeet, man vajadzēja laiku lai pieņemt, ka es nebūšu miljonārs, nebūšu labs sportists, nebūšu izcils fotogrāfs ar spožu pasaules karjeru, neaprecešu Holivudas zvaigzni un nebūšu draugs Ilonam Maskam...
Esmu laimīgs par to, ka apkārt man ir cilvēki (un suns), kuri mani mīl. Laimīgs par to, ka dzīvoju dzimtenē, un par to, ka nodarbojos ar to, kas patīk!
22 gadus no 40, esmu veltījis erotiskai fotogrāfijai. Bailes padomāt cik daudz sievietes bija manas kameras priekšā. Šobrīd sasniedzu tādu līmeni, ka absolūti vairs neizmantoju fotošopu un atdodu modelēm skaistas bildes uzreiz pēc fotosesijas.
Pats fotografēšanas process man neizraisa nekādu emociju. Bet es gūstu nereālu baudu un apmierinājumu no tā, ka redzu sievietes emocionālo transformāciju. Studijā ienāk bailīga un kompleksaina, bet iziet lepna un pašpārliecināta. Fotosesija var radikāli izmainīt sievietes attieksmi pret sevi pašu. Un tieši tas man patīk! Jūtos kā veiksmīgs ārsts nevis, kā fotomākslinieks.
Esmu ļoti pateicīgs savai ģimenei un visām sievietēm kuras vērtē mani un manu darbu! Paldies!," raksta Aleksandrs Sokolovs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:51

Jaunākās diskusijas