Ansis Klintsons atklāj, ko viņam bieži jautā veikalā pie kases. Tas nav jautājums par vecums!

tautaruna.lv 10.augusts 2022, 12:15
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Mūziķis Ansis Klintsons jau vairāk nekā divus gadus nav redzams TV ekrānos kā laika ziņu vēstītājs, taču joprojām veikalā pie kases saņem jautājumus par to, kāds laiks gaidāms nākamajā dienā. Ko īsti šobrīd dara Ansis? Sarunu šovā "Kad viņas satiekas" Ansis vieš skaidrību.

Ansis atklāj, ka šobrīd ierunā filmas un seriālus. Taču, kā varēja spriest pēc intervijas, tad vislielāko prieku viņam šobrīd sagādā darbošanās kopā ar portāla "Vīru tests" aizsācēju. Vīru tests ir portāls vīriešiem par jautājumiem, kas skar vīrieša veselību, veselības pārbaudes un atbildība pret sevi. "Mēs esam, lai vīrietis apzinātos, cik forši ir būt vīrietim, sniedzot vīrietim saprotamā valodā informāciju par viņa veselību. Informējam par veselības pārbaudēm un riskiem, ko ņemt vērā, lai saglabātu augstu dzīves kvalitāti arī pēc desmit gadiem. Mūsu mērķis ir, lai vīrieši nemirtu no slimībām, kuras savlaicīgi diagnosticējot ir ārstējama," rakstīts portāla mājas lapā.

Sākumā Ansi uzrunājis Helmuts Bēķis. Ansis apdomājis, novembrī izaudzējis ūsas, lai gan pats saka, ka izskatījies "visai jancīgi", bet tagad jau ar entuziasmu darbojas šajā projektā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:38

Jaunākās diskusijas