Astrologu jaunākās prognozes par Ukrainas kara beigu datumu vairs nav tik optimistiskas

tautaruna.lv 10.augusts 2022, 11:30
 
Ekrānuzņēmums
Pretēji dažu ekstrasensu un astrologu prognozēm par karadarības izbeigšanos Ukrainā šā gada rudenī, slavenā taro kāršu licēja Ludmila Homutovska uzskata, ka tik ātri vis karš Ukrainā nebeigsies, raksta fakty.ua.

Viņasprāt, līdz gada beigām karadarbība pierims, taču tā vēl nebeigsies. Turklāt, pēc viņas prognozēm, arī uz Rietumu valstīm varētu būt “uzlidojumi”.

“23. gads, trešais mēnesis ,” Homutovska atbildēja uz jautājumu, kad beigsies karš. Sarunas par karadarbības beigām tikšot veiktas februārī.

Tajā pašā laikā intervijā citam YouTube kanālam pirms tam viņa sacīja, ka līdz gada beigām okupanti atkāpsies un Krievija piedzīvos graujošu sakāvi.

"Tas būs milzīgs sabrukums. Būs grūti tai pusei, kas vēlēsies sarunas. Tā noteitki būs Krievija. Tai nebūs nekādu iespēju... Krievija tiks padzīta..., ” teica Homutovska.

Slavenā astroloģe un taroloģe Andžela Pērla prognozē, ka 2023. gada martā var notikt liktenīgi notikumi, kas pieliks izšķirošu punktu karam Ukrainā . Situāciju, viņasprāt, var atrisināt Krievijas kapitulācija. Apmēram tādus pašus datumus sauc astrologs Aleksejs Kiričenko. Karadarbības beigas, viņaprāt, varētu iestāties 2023. gada martā. Paies vēl gads, lai pilnībā nodibinātu mieru. Miers beidzot iestāsies 2024. gada pavasarī, tajā pašā laikā iespējama Ukrainas iestāšanās ES, norāda Kiričenko.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas