Slavenam dziedātājam atklāj nopietnu diagnozi; viņam paralizēta daļa sejas

tautaruna.lv 13.jūnijs 2022, 19:30
 
Ekrānuzņēmums
28 gadus vecais dziedātājs Džastins Bībers sociālajā vietnē Instagram dalījies ar video, kurā atklāj, ka viņam diagnosticēts Remzija Hanta sindroms, kura dēļ daļa viņa sejas it paralizēta.

Dziedātājs atklāj, ka viņu pārsteidzis rets vīruss, kas uzbrucis dziedātāja auss nerviem, veicinot labās sejas puses paralīzi. Kā video rāda dziedātājs, viņa labā acs nemirkšķina, viņš nespēj pasmaidīt ar labās puses lūpas kaktiņu, kā arī pakustināt labo nāsi.

"Tas ir no vīrusa, ka uzbrūk nerviem manā ausī, maniem sejas nerviem un izraisa sejas paralīzi," stāsta mūziķis. "Kā redzat, šī acs nemirkšķina. Es nevaru pasmaidīt šajā sejas pusē. Šī nāss nekustās, tāpēc, ka šajā sejas pusē ir pilnīga paralīze."

Džastins skaidro faniem, ka šobrīd ir spiests atcelt savus koncertus veselības stāvokļa dēļ. Viņš šo laiku izmantos, lai atgūtos un atpūstos.Dziedātājs atklāj, ka veic sejas vingrinājumus, lai atgūtu spēju kustināt sejas pusi, taču tam nepieciešams laiks.

Džastins Drū Bībers ir kanādiešu dziedātājs, dziesmu autors un aktieris. Viņa karjera sākās portālā YouTube, kur viņa video atrada mūziķa pašreizējais menedžeris Skūters Brauns.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas