Bauskas novadā kādā ģimenē izceļas pamatīgs strīds; vīrs pat nodedzina auto

tautaruna.lv 13.jūnijs 2022, 21:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Bauskas novada Valles pagastā strīda karstumā saimes galva pamatīgi sabojājis ģimenes auto, to nodedzinot, vēsta “Degpunktā”.

Kādā ģimenē Valles pagastā izcēlies karsts strīds, kura rezultātā saimes galva kopīgo auto aizdznis uz tuvējo pļavu. Vīrietis ļaunprātīgi aizdedzinājis automašīnu “Audi A4”, tai nodegot pilnībā.

Pēcāk skandalētājs parādījās vietējā veikalā un mēģināja uz parāda iegadāties alkoholiskos dzērienus, bet, kad tas neizdevās, ticis pie naudas un aizsūtījis audžumeitu pakaļ grādīgajai dzirai.

Ciemats ir mazs un neviens vietējais nevēlējās runāt kameras priekšā. Vairāk par tā vakara notikumiem zina stāstīt veikala pārdevējas, kas tajā dienā strādājušas. Vīrietis ar asiņainu roku ienesies vietējā veikalā. Cik noprotams - roka bija cietusi no mašīnas stikla, ko vīrietis izsitis. Viņš bija ienācies veikalā, centās iegādāties alu uz parāda, taču pārdevēja viņam alu nepārdeva.

Vīrietis ar savu sievu dzīvo šajā ciematā salīdzinoši nesen, apmēram gadu. Pašvaldība esot piešķīrusi māju. Runājot ar vietējiem par aizdedzināto auto, gandrīz ikviens ir informēts par notikušo un pazīst auto dedzinātāju. Viņš ikdienā kopā ar sievu lasa puķes pa pļavām, tās pārdod un tā pelna maizes naudu.

Tuvākie kaimiņi mašīnas dedzinātāju neuzskata par bīstamu un īsti nesaprot, kāpēc viņš tā rīkojies. Ģimenes apstākļi ir diezgan skaudri, saime mēģinot iztikt kā varot. Audzina četrus bērnus un ceturtais ir tikai nesen piedzimis. Ģimenē lieto alkoholu un tas arī nevienam neesot noslēpums.

“Degpunktā” satiek arī pašu cietušo, kura paspējusi iegādāties jaunu auto un tā vakara notikumus jau aizmirsusi un piedevusi pāri darītājam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:36

Jaunākās diskusijas