Ilzes Rēvaldes māsa atklāj detaļas par viņas dzīvi cietumā pēc traģiskās avārijas

tautaruna.lv 13.jūnijs 2022, 1:30
 
Ekrānšāviņš
“Veselības centrs 4'' filiāļu un ''Anti-Aging Institute'' vadītāja Zane Rēvalde kanāla STV pirmā! šovā "Kad viņas satiekas" izteicās par traģisko avāriju, kuru alkohola reibumā izraisīja māsa Ilze Rēvalde un kurā bojā gāja cilvēks.

Šobrīd Zanes māsa izcieš sodu ieslodzījuma iestādē.

"Augustā būs pagājuši divi gadi. Viņa joprojām ir izolatorā. Tā pieredze, kam viņa būs izgājusi cauri, tā ir ellīga," saka Zane.

Zane pastāsta, ka Ilze ir talantīga māksliniece, taču izolatorā viņa nedrīkstot izmantot ierasto materiālus un darba rīkus, tāpēc viņa radot pavisam citādāka veida darbus, kas, kā saka Zane, palīdz māsas sevis dziedināšanas procesā - ar akvareļa zīmuļiem uz kartona.

Māsas nonākšana cietumā arī atklājusi ģimenei patieso situāciju ar ieslodzījuma vietām Latvijā. "Tie apstākļi, kādos viņa dzīvo, tie ir vienkārši šausmīgi. Cilvēki, ar kuriem viņai ir jāpavada kopā laiks, nekādā veidā nevar viņu padarīt par labāku cilvēku vai palīdzēt nožēlot," atklāta ir Zane.

Ģimene ar Ilzi visu šo laiku sazinās tikai ar vēstuļu starpniecību, kā arī saņem Ilzes radītos mākslas darbus.

Runājot par avāriju, Zane saka: "Tas notika tad, kad manas māsas dzīvē bija arī periods, kad viņa no manis bija diezgan noslēgusies. Mēs ļoti maz komunicējām. Mēs tiešām bijām atsvešinājušās." Tagad abas māsas ir satuvinājušās, pateicoties vēstulēm.

2020. gada vasarā Veselības centra 4 valdes priekšsēdētāja meita Ilze izraisīja smagu ceļu satiksmes negadījumu, un novembrī viņai tika piespriests četru gadu cietumsods.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas