Aculiecinieks nobažījies par Hosama Abu Meri drošību pie auto stūres

tautaruna.lv 18.maijs 2022, 1:30
 
F64
Kāds aculiecinieks aicina aplūkot bijušā Saeimas deputāta, tagadējā Ropažu novada deputāta Abu Meri attēlu sociālā vietnē. Tajā redzama nepareiza drošības jostas izmantošana braucošā automašīnā, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Attēlā labi saskatāms, ka deputāts, gastroenterologs drošības jostu izvilcis cauri padusei. Skatītājs pārliecināts, ka fotografēšanās brīdī automašīna atradusies kustībā, tādējādi radot dzīvības un veselības apdraudējumu: ”Vai šādu piemēru rāda deputāts, kurš ir arī mediķis? Katru gadu ceļu satiksmes negadījumos daudzi iet bojā, kādēļ tik sarežģīti pareizi piesprādzēties?”

Mediķis izsaka pateicību acīgajiem interneta lietotājiem un aicina ikvienu ievērot noteikumus.

Abu Meri norāda, ka drošības jostu neatbilstoši lietojis vien dažas sekundes.

"Tas bija mirklī, kad sieva vēlējās nofotografēties. Var redzēt, ka sieva ir paliekusies manā virzienā, arī viņai josta ir nedaudz noslīdējusi. Man vajadzēja skatīties uz viņas pusi. Ja atstātu jostu, T krekls būtu nedaudz saburzīts. Uz fotografēšanās brīdi jostu noliku zemāk, pēc tam uzliku atpakaļ. Paldies tam, kurš rūpējas par manu drošību. Piekrītu, ka ar telefona lietošanu pie stūres jābūt ļoti piesardzīgam. Vadot automašīnu, esmu redzējis, ka citi šoferi pie stūres lasa un raksta telefonā. Es uzpīpinu un pasaku, ka tā nedrīkst."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:21

Jaunākās diskusijas