"Viņš to "basketbolu" nesaprot", Valdis Valters komentē attiecības ar Jaunupu

tautaruna.lv 18.maijs 2022, 18:30
 
Ekrānuzņēmums
Bijušais basketbolists un atzītais basketbola komentētājs Valdis Valters režisora Dž.Dž.Džilindžera "YouTube" raidījumā skaidro savu aso izteikumu par Edgaru Jaunupu.

Leģendārais basketbolists Valdis Valters "YouTube" raidījumā "Dž. Spot", atbild uz raidījuma vadītāja jautājumu par viņa un Edgara Jaunupa attiecībām.

Kā saka raidījuma vadītājs, pirms aptuveni pieciem gadiem Valdis Valters veltījis Jaunupam diezgan "nešpetnu" vārdu.

"Kad mēs sagajām kopā, es viņu nepazinu, galvenais uzdevums bija izveidot ASK, mēs to izveidojām. Tad ASK pārņēma cita partija un mēs uztaisījām VEF. Cepuri nost, ka viņš to VEF tur. Kādā formatā, tas jau ir cits jautājums. Bija divas lietas - man vairs nepatika trenēt un, kad es aizgāju. Otrs, man pateica, ka man būs meita un es negribēju meitai tādu nervozu tēvu. Un es pilnīgi nogriezu, " stāsta Valters.

"Konflikta pamatā bija tas, ka mēs veidojām to sistēmu, bet katru dienu sēdējām un strīdējāmies. Man vienkārši apnika visu laiku kaut ko pierādīt. [..] Varu pateikt vienu - viņš to basketbolu nesaprot. Jā, viņš ir labs organizators, bet viņš nezin, kā ir jāveido basketbols, nesaprot to sistēmu. Var finansējumu, mārketingu sakārtot, bet pašu sportisko pusi viņš nesaprot. Vai es tur esmu, vai neesmu, tas neko nemaina. Es to teicienu pateicu, jo viņš lien tur, kur viņam nevajag līst. Viņš sāka spēlēt pret Latvijas basketbolu, domājot par sevi, par Basketbola savienības varu, viņam nepatika Bagatskis," savus izteikumus komentē Valters.

2017.gadā pēc Eiropas čempionāta basketbolā aizvadītās Latvijas valstsvienības spēles, kurā Latvijas izlase piekāpās Slovēnijas izlasei ar rezultātu 97:103, E.Jaunups mikroblogošanas vietnē twitter publicējis ierakstu, kurā raksta: "Pasakainas emocijas sniedza EČ laikā. Patiess lepnums, bet arī tik sāpīgi. Vienīgais, kas pietrūka - mazliet veiksmes."

Viņa ierakstu pamanījis arī V.Valters, kurš arī šoreiz nav kautrējies E.Jaunupam veltīt skarbus vārdus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:15

Jaunākās diskusijas