Bolderājā sieviete ierauga ko ļoti nepatīkamu; brīdina citus

tautaruna.lv 18.maijs 2022, 4:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Kāda sieviete vien paspējusi nofotografēt no sava dzīvokļa loga vīrieti, kurš pēc atkailināšanās publiskā vietā aizmucis. Lai pievērstu apkārtējo uzmanību un brīdinātu par redzēto ekshibicionistu, Bolderājas iedzīvotāja ir gatava izteikties publiski. Uzmanību notikušajam sola pievērst arī policija, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.
Kāda sieviete “Facebook” Bolderājas/Daugavgrīvas grupā ievietojusi ierakstu par tautā saukto ”mēteļa virinātāju”, šis ieraksts plaši apspriests. Viņa šo foto paspējusi nofotografēt no sava dzīvokļa loga, lai pievērstu apkārtējo uzmanību un brīdinātu par redzēto arī citus.

Vietā, kur staigā tautā sauktais ”mētelīša virinātājs”, TV3 sastop vietējo iedzīvotāju, kura atpazīst personu, kas nofotografēta: “Viņam ir bikses, kurpes, melna jaka un žakete, vienmēr tāds svarīgs staigā. Jā, jā, tas ir viņš. Mēs šeit dzīvojam sesto gadu, bet neko tādu par viņu nemanījām. Viņš iet un rokas vicina, bet neko tādu nedara. Viņš dzīvo tajā piecstāvu mājā - es pat nezinu ielas nosaukumu. Tā iela, kas atrodas pie baznīcas. Tāds nedaudz kurlmēms, viņš ir uz sava viļņa.”

Par piedzīvoto pastāsta kundze, kas izveidoja ierakstu “Facebook” grupā. Viņa vēlas palikt anonīma, jo grib justies droši savā rajonā. Tepat dzīvo kundzes mazbērni un citi bērni, kuriem nebūtu jāpiedzīvo trauma, kas var palikt atmiņā uz visu mūžu: “Es no viņa negaidīju tādas lietas, es viņu pazīstu kā vietējo. Vienmēr likās normāls un solīds cilvēks. Viņam laikam ”jumts aizbrauca”. Uzģērbta jaka, rokas kabatās - jaka tāda gara. Viņam bija ērti cilāt jaku, un viss bija pārdomāts. Tur jau viss bija redzams - tikai cilā uz augšu un uz leju.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:42

Jaunākās diskusijas