Nīderlandes karaliskā ģimene "uzmet" Hariju un Meganu

tautaruna.lv 14.aprīlis 2022, 15:12
 
Reuters/Scanpix/Leta
Princis Harijs un Megana Mārkla apstiprinājuši, ka viņi apmeklēs "Invictus Games" Nīderlandē, kas būs viņu pirmais kopīgais ceļojums kopš atteikšanās no karalisko pienākumu pildīšanas, raksta "The Sun".

Taču pāri pārsteidzis paziņojums, ka viņiem netiks piedāvāta istaba Nīderlandes karaliskās ģimenes rezidencē Hāgā.

Saskaņā ar "MailOnline", Harijs un Megana uzturēšanās laikā nesaņems arī iespēju tikties ar Nīderlandes karali Vilemu Aleksandru un karalieni Maksimu. Saseksas hercogiem nākšoties apmesties viesnīcā.

Tikmēr Nīderlandes karaliskā biogrāfe Monieka Bloka uzskata, ka Harijs un viņa komanda lūgs Nīderlandes karaļnamam nodrošināt viņiem apsardzi.

Viņa arī sacīja, ka Nīderlandes karaliskās ģimenes locekļi apmeklēs gan spēļu atklāšanas, gan noslēguma ceremonijas, tāpēc, iespējams, Harijam un Meganai tomēr būs iespēja viņus satikt.

Jāatzīmē, ka "Invictus Games" ir starptautisks sporta pasākums militārpersonām, kas ievainotas, saskārušās ar nopietnām veselības problēmām - gan dienējošām, gan veterāniem. Princis Harijs šo sporta pasākumu izveidoja 2014. gadā. Šogad spēles notiks 16. aprīlī Hāgā, Nīderlandē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:01

Jaunākās diskusijas