"Muļķis!"; Igors Linga izsakās skarbi par Pudnika izteikumiem

tautaruna.lv 14.aprīlis 2022, 0:30
 
Gints Ivuškāns/F64
Viesojoties kanāla TV24 raidījumā "Preses klubs", režisors un mūzikas producents Igors Linga komentēja mūziķa Kaspara Pudnika putinisma komentārus.

"Goda vārds - muļķis!" - par K. Pudnika publiskajiem izteikumiem saka I. Linga.

I. Linga, kurš pazīst mūziķi, norāda, ka iepriekš viņš ir "darījis labas lietas", uzstājies "Riču trio" sastāvā.

"Viss bija labi. Un tad viņš kaut kā apvainojās, sastrīdējās ar viņiem. Pēc tam sākās - pret deputātiem, ka viņi naudu bāž kabatā, pret VID. Kaut kā čalis iegriezās. Tagad viņš ir aigājis par tālu. Hallo, puisīt, tas ir stulbi, ko tu dari šobrīd," komentē I. Linga.

I. Linga atzīmē, ka saprot vēlmi protestēt, taču protests pret savu valsti un iejaukšanās "Ukrainas lietās", tas esot nepieņemami.

"Viņam jāiet uz slimnīcu, jāārstējas," saka I. Linga.

Jau vēstīts, ka K. Pudnika ciniskie ieraksti sociālajos medijos par to, ka "Ukrainas tauta ir vainīga pie tā, kas ar viņiem notiek", izpelnījās cilvēku nosodījumu un dusmas.

Piemēram, kādreizējā Rīgas domniece Sarmīte Pīka facebook raksta: "Brīdi šaubījos, vai neparādu pārāk lielu godu Kasparam Pudnikam, pārpublicējot citātus no viņa savārstījuma. Bet tomēr nolēmu to izdarīt, lai tauta redz savu “varoni”. Mani ieinteresēja dziedošo čigānzēnu ansambļa dalībnieka transformācija - no publikas mīluļa par liela mēroga kretīnu!
Laikam jau arī tam ir nepieciešams zināms talants."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas