Šova "Lauku sēta" dalībniece piedzīvo šokējošu pārdevēja attieksmi

tautaruna.lv 14.aprīlis 2022, 18:30
 
izklaide.tv3.lv/sovi
Šova "Lauku sēta" dalībniece Elīna Lapiņa bija piekritusi palīdzēt draugam un no veikala atgādāt mājās nopirko lauksaimniecības tehniku. Taču plānotais darījums noslēdzās ar pamatīgi apskādētu automašīnu, vēsta "Bez Tabu".

Konflikts norisinājās lauksaimniecības tehnikas tirgošanas laukumā Ozolniekos, Rīgas ielā 1A.

"Ierados, teicu, ka esmu atbraukusi pēc iegādātās preces. Lūdzu, lai to iekrāmē automašīnas piekabē. Teicu, ka steidzos. Darbinieks atbildēja, ka būs jāuzgaida. Es teicu, ka steidzos, jo jāpagūst uz tehnisko apskati Rīgā. Uz to viņš man atbildēja, ka, ja es steidzos, tad varot “tīties”! Es jau tad biju šokā, kā tā var atbildēt!" tā Elīna.

Tobrīd uz plača darbinieka izteikumiem neatbildēja, tā vietā ar dēla palīdzību pati sāka kraut tehniku piekabē, stāstīja Elīna. Vēlāk smagāko agregātu ar traktoru esot pievedis cits darbinieks.

"Tad tas darbinieks, kurš iepriekš bija rupjš, sāka sukāties visādi. Es viņam tā otra darbinieka klātbūtnē pateicu, ka nevajag smērēt rokas, ka mēs paši tiksim galā. Uz to viņš savam kolēģim teica, lai met zemē, piekabē to tehniku. Tas otrs darbinieks tā arī izdarīja: viņš to frēzi burtiski iemeta piekabē. Man bija vēl viens šoks. Prasīju, vai tāda attieksme ir normāla! Par to preci ir samaksāts! Kas tā par attieksmi?! Vārds pa vārdam, uzklausīju visādas nesmukas lietas. Tad arī man neizturēja nervi, es viņam teicu: “Zini, ej d***t! Mēs paši tiksim galā!” Viņš mani zākāja bērna klātbūtnē! Viņš vēl vairāk aizsvilās, sāka runāt ar vēl smagāku “artilēriju”," atceras Elīna.

Darbinieks draudējis, ka ieslēgs Elīnu plača teritorijā, aizverot vārtus, un drīz vien esot steidzies īsteno draudus. Sapratusi, ka patiesi var tikt ieslēgta teritorijā, steigšus ielēca automašīnā un brauca ārā no laukuma teritorijas.

"Biju uzsākusi braukt ārā no teritorijas, kad viņš ar “švunku” ieblieza vārtus mašīnā!

Elīna raidījumam uzrādīja automašīnas bojājumus, kas esot radušies tirgotavas darbinieka rīcības rezultātā: sabuktēta un saskrāpēta automašīnas virsbūve, sasists lukturis un spogulis. Tāpat vārtu detaļa esot pārdūrusi riepu.

“Bez Tabu” komanda nesaskaņotā vizītē ieradās konkrētajā lauksaimniecības tehnikas laukumā, kur sastapa vīrieti, kurš teica, ka ir tirgotavas priekšnieks. Viņš todien neesot bijis spraigo notikumu aculiecinieks, par notikušo esot uzzinājis no kolēģa. Viņš nenoliedz, ka placī saskādēta Elīnas automašīna, bet tirgotavas priekšnieks, nostājoties kolēģa pusē, pauda viedokli, ka Elīna darbinieku izvedusi no pacietības.

Taujāts, vai nebūtu jākompensē nodarīto skādi, tirdzniecības vietas pārstāvis pauda, ka apņemas to darīt, ja likumsargi pierādīs darbinieka vainu.

Elīna autoservisā noskaidrojusi, ka nodarīta skāde aptuveni 1000 eiro vērtībā.

Lai gan likumsargi ievākuši paskaidrojumus notikuma vietā, kur viņus piesaistīja Elīna, policisti nevar veikt pilnvērtīgu izmeklēšanu, jo svarīgas formalitātes jāsakārto bojātās automašīnas īpašniekam, kurš uzticējis spēkratu Elīnai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas