Holivudas zvaigzne pēc 10 gadiem kliedē baumas par savu veselību

tautaruna.lv 16.janvāris 2022, 19:46
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix
Holivudas zvaigzne, bijušais aktieris Frenkijs Munizs, kas plašāk pazīstams ar lomu seriālā "Malkoms pa vidu" atklāj, kas patiesībā ir noticis ar viņa veselību.

Kā ziņo medijs "Dailymail", tad jau ilgstoši izskan dažādas baumas par to, cik slikts ir zvaigznes veselības stāvoklis. Tika ziņots, ka 2012. un 2013. gadā aktieris piedzīvojis divus mikroinsultus.

Bijušais aktieris pēc teju desmit gadiem atklāj, kas patiesībā ar viņu bija noticis.

Izrādās viņš pirms desmit gadiem nav piedzīvojis mikroinsultus, bet gan migrēnas auru. Vēl joprojām bijušais aktieris cīnās ar dažādām veselības problēmām, kas lielākoties skar viņa atmiņu.

Rīgas 1. slimnīcas mājaslapā rakstīts, ka migrēna ir saslimšana, kam raksturīgas lēkmjveida galvassāpes ar vidēji vai stipri izteiktām epizodēm. Tikmēr migrēnas aura ir viena no pazīmēm, kas var parādīties pirms galvassāpēm. Aurai raksturīgi redzes un jušanas traucējumi.

"Ja jūs [internetā] meklējat manu vārdu, tur rakstīts tikai par to, ka man ir pazudusi atmiņa vai arī es mirstu no insulta. Jūs meklējat mani un būtībā tur rakstīts: "Frenkijs" mirst," sacīja zvaigzne.

Izrādās, ka bijušā aktiera veselības problēmas ir radušās pēc tam, kad viņš ir guvis vairākus smadzeņu satricinājumus. Tas ir noticis pateicoties tam, ka viņš aktīvi nodarbojas ar fiziskām aktivitātēm un piedalās dažādās sacīkstēs.

"Es par to esmu daudz domājis, piemēram, ziniet, kāpēc man ir slikta atmiņa? [..] Vienīgais loģiskais izskaidrojums, ko varu pateikt, ka, jā, man ir bijuši deviņi smadzeņu satricinājumi," atklāja Frenkijs.

Zvaigzne atklāja, ka ir ļoti daudzas lietas, ko viņš nespēj atcerēties. "Tas mani mazliet skumdina."

Fransisko Džeimss Muniss IV ir amerikāņu aktieris, sacīkšu autobraucējs un mūziķis. Viņš ir vislabāk pazīstams ar galveno lomu komēdijseriālā "Malkoms pa vidu" (2000-2006). Par šo lomu aktieris tika nominēts "Emmy" balvai un divām "Zelta globusa" balvām. Viņš ir pazīstams arī ar savām kino lomām filmās "Deuces Wild" (2002), "Lielais, resnais melis" (2002), "Aģents Kodijs Benkss" ​​(2003). Savas slavas virsotnē 2003. gadā viņš tika uzskatīts par vienu no populārākajiem bērnu aktieriem. 2008. gadā viņš pameta aktiera karjeru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:12

Jaunākās diskusijas