Kardašjana atrāda savu neparasto izlietni

tautaruna.lv 14.novembris 2021, 20:30
 
instagram.com
Sabiedrības dāma, skandalozā personība, šovu zvaigzne Kima Kardašjana dzīvo luksusa dzīvi un nolēmusi dalīties ar savas virtuves interjera atrādīšanu, īpaši ar neparasto izlietni.

Kardašjana sociālajā vietnē “Tik Tok” publicējusi video, kurā atrāda savu mājokli, jo īpaši pievērsusi uzmanību īpašajai izlietnei, kas veidota no monolīta akmens virsmas, tāda veida izlietnes esot tikai astoņas.

Sākotnēji izskatās, ka virsma ir pilnīgi vienmērīgi taisna, tomēr Kima norada, ka tai ir plūstoši pārejoša iedobe.

Kimberlija Noela "Kima" Kardašjana dzimusi 1980. gada 21. oktobrī, ir armēņu izcelsmes amerikāņu uzņēmēja, TV personība, modele un aktrise. Viņa ir jurista Roberta Kardašjana meita.

Kopā ar ģimenes locekļiem veidoja realitātes šovu Keeping Up with the Kardashians, kā arī tā turpinājumos Kourtney and Kim Take New York un Kourtney and Khloé Take Miami. \

Piedalījusies šovā "Dejo ar zvaigzni" un filmējusies vairākās filmās, tai skaitā Disaster Movie un Deep in the Valley. 2010. gadā kopā ar māsām izdeva autobiogrāfiju Kardashian Konfidential. Kopā ar Kortniju un Kloju izdevusi modes līniju Kardashian Kollection.

Bijusi precējusies ar mūzikas producentu Deimonu Tomasu. Pēc tam ar basketbolistu Krisu Hamfrīsu. 2014. gadā apprecējās ar reperi Kanje Vestu. Šķīrušies 2021. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:58

Jaunākās diskusijas