Vēža dēļ Intu Ķuzi vairs neatpazīst

tautaruna.lv 6.novembris 2021, 14:08
 
Oksana Džadana/F64
Ints Ķuzis, bijušais ilggadējais Valsts policijas priekšnieks, Jura Vaidakova materiālā "Ints Ķuzis: "Ir jātic sev!"" izdevumā "Kas Jauns" stāsta, ka slimības dēļ vņu atpazīt ir ļoti grūti un šī iemesla dēļ piedzīvotas dažādas situācijas.
Pats Ints uzsver - ļoti daudzi cilvēki viņu vairs neatpazīst.

Viņš stāsta par atgadījumu medībās, kad pēc ilgāka pārtraukuma devās pie sava medību kolektīva un dzirdēja, kā vīri sačukstas, vai tas tiešām esot Ints.

Savukārt kādā krodziņā Saldū, kad Ķuzim bija jāuzrada Covid-19 sertifikāts un pase, radās misēklis, jo krodziņa darbinieki bija pārliecināti, ka pases foto redzamais vīrietis ir cita persona. Šajā gadījumā glāba Rīgas domes deputāta apliecība, kas bija nesen uztaisīta.

Bet, kā atzīst pats Ķuzis, vistrakāk esot bijis ar garderobes maiņu, ko septiņu gadu laikā nācas darīt trīs reizes.

Jau vēstījām par Ķuža veselības likstām.

“Iespējams, jums dzīvot atlicis vien pāris mēnešus.” Tādu slēdzienu pērn septembrī no ārstiem izdzirdēja Ints Ķuzis - bijušais ilggadējais Valsts policijas priekšnieks, vēstīts LTV raidījumā "Dzīvei nav melnraksta".

Viņš nesen bija kļuvis par Rīgas domes deputātu, taču darba vietā bija jādodas uz slimnīcu - iekaisis žultspūslis un nācās veikt 2 sarežģītas operācijas. To laikā viņam atklāja aizkuņģa dziedzera audzēju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:05

Jaunākās diskusijas