Kāpēc Purvciemā iedzīvotāji baidās iziet no mājām?

tautaruna.lv 6.novembris 2021, 17:42
 
Ilustratīvs attēls / Dmitrijs Suļžics /F64
Rīdziniece Jūlija kopš vasaras spiesta dzīvot vienās bailēs par savu un arī bērna drošību. Stāvu zemāk pirms vairākiem mēnešiem ievācās kaimiņš, kurš liek sievietei satrūkties no katra mazākā trokšņa, vēsta raidījums "Bez Tabu".
Piektā stāva kaimiņš caurām dienām un naktīm klausās skaļu mūziku, kuru spiesti dzirdēt visi iedzīvotāji. Jūlija vairākas reizes naktī mostas no vīrieša kliedzieniem, kurš dauza pie viņas durvīm un izsaka draudus.

"Pirmo reizi viņš kliedza, pēc tam ar nūju dauzīja pa durvīm, sasita arī skaitītājus. Kaimiņš ir ļoti agresīvs, pat policijai pateica, ka viņam esot vienalga, kas trāpīsies ceļā - sieviete ar bērnu vai kas cits. Mēs visi staigājam ar gāzes baloniņiem. Kad man ir jāved meita uz bērnudārzu, tad vispirms pārliecinos, vai kāpņu telpa ir tukša un tikai tad dodos," pauda Jūlija.

Kaimiņi ir tik ļoti iebiedēti, ka durvis svešiniekiem baidās vērt vaļā, tāpēc sarunājas ar mums, nemaz neiznākot kāpņu telpā. Iedzīvotāji esot pamanījuši, ka agresīvais kaimiņš pagalmā nodarbojas ar boksu, skandāli viņa dzīvoklī esot itin bieži.

Jūlija neskaitāmas reizes ir saukusi policiju, vienu reizi nemiera cēlājs pats esot ieskrējis kārtībsargu rokās, tad beidzot izdevies noskaidrot, ka skaļais kaimiņš ir 21 gadus vecs jaunietis. Dāvids atzīst, ka policija ir pie viņa ciemojusies, taču savu vainu jaunietis gan neapstiprina.

Pašvaldības policija skaidro, tā kā vēl kaimiņš nav īstenojis savus draudus pret citiem iedzīvotājiem, viņu nevar aizturēt. Par visām situācijām nekavējoties ir jāziņo.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas