Ainārs Šlesers inficējies ar Covid-19

tautaruna.lv 25.oktobris 2021, 12:40
 
f64.lv, Dmitrijs Suļžics
Politiķis, partijas "Latvija pirmajā vietā" dibinātājs Ainārs Šlesers sociālajā medijā "Facebook" paziņojis, ka ir inficējies ar Covid-19.

Politiķis atzīst, ka 22. oktobra rītā sajutis pirmās slimības pazīmes. Viņam esot bijušas nelielas galvassāpes un paaugstināta ķermeņa temperatūra.

"22.oktobra rītā es sajutu nelielas galvassāpes, bija arī paaugstināta ķermeņa temperatūra 37,5. Nolēmu veikt Covid testu. Tests izrādījās POZITĪVS," raksta politiķis.

Šlesers atzina, ka nākamajās dienās temperatūra viņam ir nedaudz paaugstinājusies.

"Šodien mana ķermeņa temperatūra ir normāla, jūtos labi. Vēl ir neliels nogurums, bet izskatās, ka viss iet uz labo pusi. Patreiz atrodos ārzemēs, kur man ir jāpavada 10 dienas karantīnā."

Viņš apstiprina, ka nav vakcinējies pret Covid-19. Tā, kā šobrīd viņš atrodas ārzemēs, tad pirms ceļojuma ir veicis Covid-19 testu.

Savā ierakstā Šlesers atkārtoti izcēla, ka iestājas par brīvprātīgu vakcināciju.

"Esmu vienmēr iestājies par brīvprātīgu vakcināciju. Varu to apstiprināt arī šodien. Katram cilvēkam, konsultējoties ar savu ģimenes ārstu, ir tiesības pašam pieņemt lēmumu - vakcinēties vai nevakcinēties. Diemžēl, Latvijā šobrīd ar Covid slimo gan vakcinēti, gan nevakcinēti cilvēki."

Iepriekš vēstījām, ka ar līdzīgu paziņojumu sociālajos medijos klajā nāca politiķis Aldi Gobzems. Arī viņam ir apstiprinātas pozitīvas Covid-19 analīzes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:01

Jaunākās diskusijas