Pilns ar dūmiem: kāds skats bija Gaiļezerā pēc ugunsgrēka?

tautaruna.lv 25.oktobris 2021, 10:46
 
facebook.com/ltvzinas
Tika vēstīts, ka 24. oktobrī, Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionārā “Gaiļezers” 7. stāva darbinieku garderobē īsi pēc plkst. 12.00 izcēlās ugunsgrēks. Latvijas Televīzija publicējusi aculiecinieka foto - kādi skati bija slimnīcā pēc ugunsgrēka nodzēšanas.

Pacientu un personāla evakuācija nebija nepieciešama.

Diemžēl, notikuma vietā ir cietusi viena sanitāre. Viņai konstatēta viegla saindēšanās ar dūmiem. Darbiniecei nekavējoties tika sniegta medicīniskā palīdzība. Šobrīd viņa jūtas labi, bet viņas veselības stāvoklis vēl tiks novērots 12 stundas un tikai pēc tam viņa tiks nogādāta mājās.

Situācijas apraksts. Iedarbojās ugunsgrēka atklāšanas sistēma. Personāls nekavējoties izsauca ugunsdzēsējus. Vienlaikus, operatīvi identificējot ugunsgrēka vietu, personālam izdevās to nodzēst pašu spēkiem. Kopējā degšanas platība bija līdz 1 m². Neskatoties uz tūlītēju ugunsgrēka savaldīšanu, tuvējās telpās saglabājās spēcīgs sadūmojums. Ugunsdzēsējiem operatīvi ierodoties notikuma vietā, tika papildus uzliets ūdens no ugunsdzēsības krāniem un veiktas nepieciešamās darbības dūmu novadīšanai.

Latvijas Televīzijas Ziņu dienesta publicētajās fotogrāfijās redzams, ka ugunsgrēka laikā slimnīcā bijis liels sadūmojums un kopumā cik lielus postījumus tas nodarījis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas