Agata Muceniece par alkoholu: Mana pirmā vasara pilnīgi skaidrā prātā

tautaruna.lv 11.septembris 2021, 12:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Latviešu izcelsmes Krievijas aktrise Agata Muceniece sacīja, ka askēzes dēļ nolēma pilnībā atteikties no alkohola lietošanas.

Askēze vai askētisms ir galēja atturības pakāpe, kad cilvēks atsakās no dzīves labumiem un pārvar jutekliskās tieksmes, lai sasniegtu kādu morāles vai reliģisko ideālu, uzupurētos kāda sociālā mērķa labad.

Tiek uzskatīts, ka askētisms ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā piepildīt kādu vēlmi. Pagaidu diskomforta prakse ļaus pārbaudīt savu raksturu un stiprināt gribasspēku, saka Agata.

“Es vispār nelietoju alkoholu. Šī ir mana pirmā vasara pilnīgi skaidrā prātā. Ne tas, ka man patīk sākt rītu ar vīnu, bet es mīlu... Es vienkārši padomāju, ka būtu lieliski pabūt skaidrā ļoti ilgu laiku, ”YouTube šovā “Georgijs aiz kadra” atzina aktrise.

Ievērot šo ierobežojumu Agatai palīdz skriešana un fitness.

Kāpēc Agata Muceniece sevi ierobežo, viņa neatklāj, bet cer, ka pēc pāris nedēļām, kad viss būs beidzies, viņa saņems ilgi gaidīto likteņa dāvanu. "Es izteicu vēlēšanos, jā. Satriecoša motivācija, kā arī prāta skaidrība. Visam vajadzētu piepildīties līdz 1. septembrim. Draugs man saka: "Ja nekas neizdosies, tad es būšu zaudējusi vasaru, es varēju tik daudz iedzert!" Patiesībā treniņos sokas labāk, vairāk enerģijas, lai gan es vienmēr esmu bijusi aktīva,” sacīja aktrise.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas