VIDEO: cik saņem Putina dubultnieks par 10 minūšu darbu

tautaruna.lv 11.septembris 2021, 16:10
 
Ekrānšāviņš no Instagram
43 gadus vecais Krievijas humora šova Comedy Club dalībnieks Dmitrijs Gračevs, iespējams, ir populārākais Krievijas prezidenta Vladimira Putina dubultnieks.

Vīrietis jau vairāk nekā 10 gadus iejūtas Putina lomā gan uz Comedy Club skatuves, gan kino.

View this post on Instagram

A post shared by Di Gracci (@instagrach)

Intervijā Karenam Adamjanam vietnē Youtube Dmitrijs Gračevs atzina, ka viņš nav personīgi ticies ar Putinu, bet viņš pāris reizes redzēja prezidentu KVN spēlēs. Turklāt māksliniekam pat nav kopīgas fotogrāfijas ar prezidentu, bet informēti avoti viņam ziņo: Putinam patīk Gračeva spēle.

Tajā pašā laikā viņa uzstāšanās runas nav garas. "Apmēram 10 minūtes un tas arī viss. Visi mākslinieki mani apskauž," - citē Gračevu "Komsomoļskaja Pravda".

Par šo desmit minūšu šovu viņš saņem no 200 līdz 300 tūkstošiem rubļu (2300-3500 eiro), un vienreiz viņam izdevās nopelnīt 10 tūkstousdolāru dienā. Tiesa, tad māksliniekam bija jāuzstājas piecos pasākumos. “Tā bija kāzu diena, un tā viss sanāca. Visi bija Maskavā, un adreses bija kaut kur ļoti tuvu, un laiki bija ļoti ērti, tāpēc es varēju apbraukāt visus piecus pasākumus," sacīja Putina dubultnieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:29

Jaunākās diskusijas