"Es biju izmisusi pēc slavas"; Kardašjana atklāj savas slēptākās vēlmes

tautaruna.lv 4.jūlijs 2021, 19:18
 
Reuters/Scanpix
Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana atzina, ka kādreiz viņa izmisīgi centās pievērst paparaci uzmanību, lai kļūtu slavena, vēsta "Mirror".

Zvaigzne atzina, ka viņa kādreiz bija gatava darīt visu, lai pievērstu sev uzmanību un kļūtu atpazīstama.

Četru bērnu mamma atzina, ka viņa darīja visu iespējamo, lai pievērstu paparaci uzmanību. Viņa bieži devās uz dažādu slavenību pasākumiem un centās nokļūt starmešu gaismā.

"Es biju gatava darīt visu, lai man pievērstu uzmanību," par pagātnes vēlmēm runāja Kima.

Kima skaidroja, ka vienmēr zinājusi precīzi, kur atrodas paparaci, ja vēlējās tikt pie uzmanības. Lielāko popularitāti Kima ieguva pateicoties realitātes šovam par viņas ģimeni - "Keeping up with the Kardashians".

Slavenā Kardašjana godīgi atzina, ka nekad neesot pati zvanījusi fotogrāfiem un aicinājusi viņu bildēt dažādās situācijās, bet raidījuma filmēšanas laikā nereti ir izturējusies pārspīlēti, lai tikai nonāktu mediju virsrakstos.

Šova filmēšanas dienās, kad viņa bijusi skaisti uzposta, pēc filmēšanas komandas aizbraukšanas Kima speciāli ir devusies ārpus mājas. Devusies iepirkties, pakaļ meitai, vai vienkārši iegājusi veikalā un prasījusi, vai viņa nav aizmirsusi, piemēram, saulesbrilles, kaut vai tā nav bijis. To viņa ir darījusi tikai tāpēc, lai atkal nonāktu uzmanības centrā.

Kimas ceļš uz pasaules slavu nav bijis viegls. Līdz 2000. gadu beigām Kima vēl nebija ieguvusi to atpazīstamību, ko visvairāk vēlējās. Pirmo uzmanību no medijiem zvaigzne saņēma tad, kad bija kļuvusi par miljonu mantinieces Parisas Hiltones personīgo asistenti. Viņa bija pazīstama ar piedalīšanos dažās raidījuma epizodēs, kur draudzenes Parisa Hiltone un Nikola Ričija, runāja par modi.

Īsi pirms pirmās "Keeping up with the Kardashians" sezonas, 2007. gadā, internetā tika nopludināts Kimas seksa video. Šobrīd viņa atzīst, ka, iespējams, tieši šī video dēļ viņa tik ātri kļuva slavena.

Kima atzina, ka kaunas par to, ka šis video ir nācis atklātībā.

"Es cenšos neko dzīvē nenožēlot, bet, iespējams, tā ir viena no lietām, ko es vēlētos, lai tā neeksistētu. Ja es varētu izdzēst tās stulbas lietas, ko esmu savā dzīvē darījusi, tad tā noteikti būtu šī. Tas ir kaut kas tāds ar ko man nāksies sadzīvot visu mūžu."

Kimberlija Noela "Kima" Kardašjan ir armēņu izcelsmes amerikāņu uzņēmēja, TV personība, modele un aktrise. Viņa kopā ar ģimenes locekļiem veidoja realitātes šovu "Keeping Up with the Kardashians", kā arī tā turpinājumos "Kourtney and Kim Take New York" un "Kourtney and Khloé Take Miami". Kima ir piedalījusies šovā "Dejo ar zvaigzni" un filmējusies vairākās filmās, tai skaitā "Disaster Movie" un "Deep in the Valley".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:40

Jaunākās diskusijas