Neticami! Sieviete nejauši atrod sen pazudušo mājdzīvnieku

tautaruna.lv 4.jūlijs 2021, 17:39
 
Ekrānuzņēmums no Dailyvoice.com/Lehigh County Humane Society
ASV, Pensilvānijā dzīvojošā Aišas Nievas ģimenē pirms diviem gadiem pazuda suns. Sieviete beidzot bija gatava pieņemt ģimenē jaunu mājdzīvnieku, līdz patversmes mājaslapā ieraudzītais viņu pārsteidza, vēsta "People".

Sieviete bija nolēmusi, ka beidzot ir laiks ģimenē iegādāties jaunu mājdzīvnieku. Viņa izlēma aplūkot netālu esošās patversmes mājaslapu, lai izvēlētos jauno mīluli.

Aišas uzmanību pievērsa kāds pitbulterjera un rotveilera krustojuma suns. Viņa fotogrāfijā atpazina savu, pirms diviem gadiem, pazudušo suni.

"Pagaidiet, tas nevar būt viņš," Aiša skaidroja savas pirmās emocijas.

Viņa bija šokēta par redzēto, jo visas suņa pazīmes atbilda, viņas pazudušajam mājdzīvniekam.

"Es ieraudzīju mazo rētu virs acs, rēta bija no laika, kad viņš bija iesprūdis vārtos. Tajā brīdi es teicu: "Ak Dievs, tas ir mans bērns, tas ir Kovu!,"," notikums atmina Aiša.

Aiša atzina, ka pirmo reizi savu suni Kovu adoptēja, kad viņš bija vien septiņas nedēļas vecs. Viņa to bija pamanījusi tajā pašā mājaslapā, kur tagad viņu atrada.

Suns ar ģimeni dzīvoja kopā līdz 2019. gada maijam, līdz brīdim, kad viņš pazuda. Patversmes darbinieki atzina, ka viņi Kovu bija atraduši pāris nedēļas vēlāk, viņš esot bijis ļoti sliktā stāvoklī, ar vairākām veselības problēmām.

"Viņu vajadzēja atutot. Viņam aizmugurē trūka spalvas un viņam bija iekaisums. Suns tika ārstēts ar antibiotikām, mazgāts ar īpašo medicīnisko šampūnu," sacīja patversmes direktors Deidre Snaiders.

Suns patversmē pavadīja četrus mēnešus, līdz brīdim, kad viņu 25. oktobrī adoptēja. Par spīti laimīgajam noslēgumam, ģimene bija spiesta suni atgriezt patversmē finansiālu problēmu dēļ.

Brīdi, kad Aiša ieraudzīja savu suni patversmes mājaslapā, viņa nekavējoties sazinājās ar viņiem, lai paskaidrotu, ka viņa ir suņa īpašniece un vēlas atgūt savu mājdzīvnieku.

"Viņš rēja, mēģināja tikt prom no puiša, kas viņu turēja un pieskrēja pie manis. Viņš vienkārši uzlēca man virsū, tad mēs sākām apskauties. Viņš sēdēja manā klēpī. Es viņam teicu:" Jā, draudziņ, mēs ejam mājās. Man ir tik ļoti žēl, kas ar tevi notika. Es tevi vairs nekad nepazaudēšu"," atkalsatikšanās brīža emocijas skaidroja Aiša.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:57

Jaunākās diskusijas