Jaunieši McDonald’s burgerā atrod ko briesmīgu

tautaruna.lv 4.jūlijs 2021, 12:21
 
Aimee Welch/ Facebook
Jauniešu pāris no Stoka pie Trentas, Anglijā, Stafordšīrā, saskārās nepatīkamu situāciju - burgerā, ko viņi nopirka vietējā McDonald's, atrada ko neēdam un pat baisu. Par to ziņo Metro.

19 gadus vecais Džošs pastāstīja, ka viņš un viņa draudzene, 18 gadus vecā Eimija, nolēma doties uz McDonald's un paņemt ēdienu līdzņemšanai. Pāra pasūtījumā bija burgers ar nosaukumu BBQ Bacon Stack. Kad puisis atvēra kastīti, lai paskatītos, vai tajā ir marinēti gurķi, kas viņam nepatīk, viņš pamanīja, ka burgers izskatās dīvaini.

“Atverot kastīti, man šķita, ka burgers ir gļotains. Gļotas bija uz maizes, uz siera un uz salātu lapām. Tad mēs paskatījāmies tuvāk un sapratām, ka kastē ir gliemezis, ” sacīja jaunietis.

Tās pašas dienas vakarā jaunieši atgriezās ātrās ēdināšanas restorānā un pasūdzējās par baisoatradumu. Atbildot uz to, McDonald's darbinieki piedāvāja pārim piecu sterliņu mārciņu kompensāciju. Tomēr pusaudži nolēma turpināt izmeklēšanu un nosūtīja gliemezi ekspertīzei, kuru McDonald's piekrita apmaksāt.

“Mums ir žēl, ka mūsu apmeklētāji saskārās ar šādu problēmu. Par laimi, pārbaudē netika atklāts, ka burgers varētu būt saindēts gliemeža dēļ, ”sacīja uzņēmuma pārstāvis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:50

Jaunākās diskusijas