Samanta Tīna atklāj, kā tiek kritizēta

tautaruna.lv 10.jūnijs 2021, 11:43
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Dziedātāja Samanta Tīna pēc Eirovīzijas dziesmu konkursa nolēmusi vairāk laika veltīt sev un, kā atklāj kanāla STV pirmā! šovā "Slavenības. Bez filtra", pa šīm dienām ir sasmēlusies spēkus.

Samanta, kura nesen piedzīvoja vizuālās pārvērtības, mainot frizūru, šovā atklāj, ka saņēmusi daudz kritikas gan Eirovīzijas gatavošanās laikā, gan tagad pēc konkursa.

Arī par savām āfrikāņu bizītēm dziedātāja saņēmusi negācijas. "Tas viss, ko es Eirovīzijas gatavošanās laikā saņēmu, un arī tagad - pēc Eirovīzijas... Protams, ka ir tās negācijas! Jūs domājat, ka es par savām bizēm arī šobrīd nesaņemu negācijas?" - retoriski jautā dziedātāja.

"Ūdeni dzert es nevaru, bizītes taisīt es nevaru. Publiski izteikt savu viedokli es nevaru, bet visi citi var mums izteikt viedokli un trīsstāvīgos vārdos," norāda Samanta.

Jau vēstījām, ka dziedātāja sociālās vietnes Instagram tā dēvētajos īsajos stāstiņos dalījusies ar video un attēliem, kuros demonstrē gan jaunās frizūras tapšanas procesu, gan rezultātu.

Kā video atklāj Samanta, bizīšu pīšanas process kopumā aizņēmis 13 stundas.

"Visi, kuri nevarēja sagaidīt - nu ko, pa lielam 13 stundas pagājušas un es esmu gatava balles kleitai. Paldies," par jauno frizūru saka Samanta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:38

Jaunākās diskusijas