Vardarbībā apsūdzētais Breds Pits iegūst aizbildniecību pār 6 bērniem

tautaruna.lv 30.maijs 2021, 22:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Holivudas aktieru pāris Andželīna Džolija un Breds Pits izšķīrās jau 2016. gadā. Tomēr pāra starpā gadiem ilgi nebija sakārtotas tiesības par bērnu aizbildniecību, vēsta medijs "USA Weekly".

Pēc neskaitāmu mēnešu ilgas tiesāšanās bijušā pāra starpā, tiesnesis lēma, ka aktieriem tiek piešķirta kopīga aizbildniecība pār viņu seši bērniem.

Breds Pits un Andželīna Džolija cīnījās tiesā, lai noteiktu aizbildniecību par 19 gadus veco Madoksu, 17 gadus veco Paksu, 16 gadīgo Zaharu, 14 gadus jauno Šilo un 12 gadus vecajiem dvīņiem Noksu un Vivjenu.

Iepriekš tiesas sēdēs, lai panāktu vienpusēju aizbildniecību pār bērniem Džolija atklāja, ka no bijušā vīra puses ir piedzīvojusi vardarbību.

Džolija šī gada sākumā iesniedza Kalifornijas tiesā prasību, kurā apgalvoja, ka viņa un viņas bērni ir gatavi iesniegt pierādījumus par iepriekš ģimenē piedzīvoto vardarbību, kas nāca no Breda Pita puses. Džolija centās panākt to, lai Pits tiktu apsūdzēts kā varmāka ģimenē un viņam nepienāktos aizbildniecība.

Tomēr Bredam Pitam tuvu stāvošas personas apgalvoja, ka Džolija vēlas "iegāzt" aktieri un tā nav patiesība.

"Pēdējo četrarpus gadu laikā Andželīna ir paudusi vairākus apgalvojumus, kuri nav bijuši pamatoti. Andželīna jau iepriekš bērnus ir izmantojusi, lai ievainotu un apmelotu Bredu."

Bijušā pāra vecākais dēls Medokss apgalvoja, ka mammas izteikumi nebija glaimojoši.

Tomēr 24. maijā par spīti Džolijas apgalvojumiem, tiesa lēma piešķirt kopīgu aizbildniecību abiem aktieriem. Tiesnesis noliedza Džolijas pierādījumus, kas attiecās uz bērnu veselības, drošības un labklājības nelabvēlīgu ietekmēšanu no Pita puses.

"Džolijas liecībās trūka ticamības daudzās nozīmīgās lietās. Lai apmierinātu bērnu intereses, tiesa lēma, pēc Pita lūguma, mainīt aizbildniecības kārtību," vēsta tiesas spriedums.

Arī iepriekš aktrise ir centusies nepieļaut sev nelabvēlīgu tiesas lēmumu, mēģinot atcelt no amata tiesnesi.

Holivudas aktieru pāris saderinājās 2012. gadā. Divus gadu vēlāk viņi apprecējās. Tomēr jau pēc diviem gadiem, 2016. gadā, aktrise Andželīna Džolija tiesā iesniedza šķiršanās prasību. Pāris likumīgi izšķīrās vien pēc trim gadiem, 2019. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:14

Jaunākās diskusijas