Mūrniece sašutusi, kā bez atļaujas izmantota "Hotel Roma" teritorija

tautaruna.lv 26.maijs 2021, 18:30
 
facebook.com
Uzņēmāj un "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece sociālajā tiklā Facebook dalījusies ar foto, kurā redzams, ka viesnīcai piederošajā teritorijā novietoti elektrovelosipēdi. Kā norāda Mūrniece, tas izdarīts, neprasot atļauju zemes īpašniekiem.
"Stāvvieta Hotel Roma īpašumā - 50 eur dienā no viena gabala, mēs jau priecīgi berzējam rokas. 500 eur dienā izdevīgāk, nekā terasē skriet. Varu piedāvāt arī daļēji nosegt mūsu īpašuma nodokli par zemi. Es maksāju 100 000 gadā. Šie varētu pusi piemest. Domāju, diezgan izdevīgs piedāvājums," raksta Mūrniece.
Uz kāda komentētāja pausto, ka labāk izveidot sadarbību ar uzņēmēju, nevis uzreiz izrakstīt rēķinu, Mūrniece atbild: " Labais tonis ir pajautāt atļauju iebraukt cita īpašumā. Arī likums to prasa. (..) Neviens nav izrādījis izveidot sadarbību. Nevienam nav atteikts. Un droši vien man nav jāskraida pa Rīgu, meklējot, ar ko diskutēt. Ir tam noteikta kārtība, kā lieto citu īpašumu," pauž Mūrniece.
Taču, kā izrādās, situācija tika atrisināta veiksmīgi. Pēcāk Mūrniece publicēja saraksti ar uzņēmuma pārstāvjiem, no kuras var secināt, ka elektrovelosipēdi ir pārvietoti citur.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas