Eirovīzijas uzvarētāja draudzenes izskats satriec internetu

tautaruna.lv 26.maijs 2021, 12:09
 
AP/Scanpix/LETA
Damiano Dāvids kļuva par superzvaigzni tikai vienā vakarā. Tagad meitenes visā pasaulē ir "trakas" šī mākslinieka dēļ, nezinot, ka izskatīgais vīrietis no Maneskin ir aizņemts.

Tikai pēc Eirovīzijas pasaule iepazina Maneskin. Bet šī grupa iekaroja itāļu klausītāju uzmanību vēl 2017. gadā. Tad viņi piedalījās šovā X Faktors un ieguva otro vietu. Protams, mūziķu popularitāte rezultējās ar to, ka viņu privātās dzīves detaļas sāka interesēt visus apkārtējos.

Lielākā daļa jautājumu tika adresēta 22 gadus vecajam solistam Damiano. Fakts ir tāds, ka jaunietis bieži uzstājās papēžos, ar kosmētiku un dažreiz pat izturējās vieglprātīgi pret kolēģiem. Tas viss radīja baumas par mākslinieka netradicionālo seksuālo orientāciju.

Taču, kā izrādās, izskatīgajam mūziķim ir attiecības ar sievieti.

Dāvids ilgu laiku klusēja, taču nesen viņš tomēr nolēma izskaidrot situāciju un atklāja, ka četrus gadus ir attiecībās ar modeli Džordžiju Soleri. Pirms tam mīlnieki nekad nav redzēti kopā, bet Damiano apgalvo, ka viņu attiecības ir ļoti nopietnas.

Daudzi grupas fani visā pasaulē bijuši šokēti, uzzinot par Damiano attiecībām ar Džordžiju. Viņa ir Itālijā populāra modele, kas bieži redzama reklāmās un žurnālu lappusēs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas