Ar foto palīdzību princi Hariju pieķer melos

tautaruna.lv 30.maijs 2021, 13:14
 
Reuters/Scanpix/Leta
Princis Harijs publiskās intervijās apgalvojis, ka nekad nav varējis izbaudīt braucienus ar riteni kopā ar savu tēvu. Šis apgalvojums izsaucis neizpratni, kad parādījušies seni kadri no prinča bērnības, raksta "Mirror".

Harijs martā Oprai Vinfrijai intervijā apgalvoja, ka bērnībā vēlējies darīt tās pašas lietas, ko tagad var darīt viņa dēls Ārčijs, piemēram, braukt ar riteni, ko princis bērnībā neesot darījis.

Princis teicis, ka ļoti priecājas, ka var doties riteņa izbraucienos ar dēlu bērnu sēdeklītī, jo viņam bērnībā nebija tādas iespējas.

Taču publiskots arhīva foto, kurā Harijs redzams uz riteņa kopā ar savu tēvu, princi Čārlzu. Tiek norādīts, ka foto tapis 1990. gadā un tajā redzams, kā Čārlzs kopā ar Hariju un Viljamu dodas izbraucienā ar riteņiem.

Ekrānuzņēmums

Fani soctīklos ir sašutuši par prinča teikto un apšauba Harija un Meganas sacīto bēdīgi slavenajā intervijā.

Jau vēstījām, ka arī Meganas apgalvojumi, ka viņa pirms satikšanās ar Hariju nav īpaši interesējusies par karaļnamu, tikuši apšaubīti, kad tapis zināms, ka Megana savā blogā pieminējusi Viljama un Keitas kāzas, kā arī bērnībā pārdzīvojusi princeses Diānas nāvi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:46

Jaunākās diskusijas