Harijam bijusi divu stundu gara saruna ar Viljamu un Čārlzu

tautaruna.lv 20.aprīlis 2021, 10:30
 
Reuters/Scanpix/Leta
Avots atklājis, ka princis Harijs pēc vectēva bēru ceremonijas sestdien divas stundas sarunājies ar princi Viljamu un princi Čarlzu, raksta "Mirror".

Avoti atklāj, ka trijotnei bijusi privāta saruna pēc prinča Filipa bērēm Vindzoras pilī.

Avots laikrakstam "The Sun" sacīja, ka, lai gan vēl ir par agru spriest, var cerēt, ka šī saruna ir pirmais solis attiecību uzlabošanai, uz kuru cerējis arī princis Filips.

"Harijs un Viljams kameru priekšā viens pret otru izturējās sirsnīgi un šķiet, ka tas iedrošināja Čārlzu viņiem pievienoties, kad visi bija devušies prom," pauž avots.

Tiek ziņots, ka Harijs šonedēļ varētu uzkavēties Lielbritānijā, lai sagaidītu Elizabetes II dzimšanas dienu trešdien, taču netiek izslēgts, ka viņš kuru katru mirkli var atgriezties Losandželosā pie sievas.

37 gadus vecais Harijs satika klātienē savu ģimeni pēc vairāk nekā gadu ilgas nesatikšanās, kad kopā ar sievu Meganu Mārklu nolēma atteikties no karalisko pienākumu pildīšanas. Meganai ārsti grūtniecības dēļ ieteica neceļot.

Harijs dzimtenē ieradās pirms deviņām dienām, kuras pavadīja pašizolācijā pēc lidojuma. Tiek ziņots, ka citi karaliskās ģimenes locekļi princi uzņēmuši "salti". Kā ziņo "Mail on Sunday", princese Anna, princis Edvards un viņa sieva Sofija esot Hariju pirms dievkalpojuma ignorējuši. Avots atklājis, ka tikai princis Endrjū, kurš pats atkāpies no saviem pienākumiem pēc skandalozās intervijas BBC, esot jutis Harijam līdzi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas