Madonna 62 gadu vecumā pozē niecīgā apakšveļā

tautaruna.lv 29.marts 2021, 20:43
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Pasaulē pazīstamā amerikāņu dziedātāja Madonna "uzspridzinājusi" internetu, publicējot kadrus, kuros redzama pikantā apakšveļā, kas īpaši akcentā mākslinieces pilnīgās krūtis.

Madonnai vietnē Instagram ir 15,7 miljoni sekotāji un nepilnas diennakts laikā publicētās bildes savākušas teju miljons "sirsniņu" klikšķus.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Madonna Luīze Čikone, plašākai publikai zināma kā Madonna, ir amerikāņu dziedātāja, dziesmu tekstu autore, dziesmu un mākslas filmu producente, aktrise, kinorežisore, modes pasaules ikona.

Pazīstama ar saviem ambiciozajiem un pārdrošajiem mūzikas videoklipiem, kuros bieži tiek skartas seksuālas un reliģiozas tēmas, kā arī protests pret politisko situāciju pasaulē. Madonna aktīvi iestājas pret nabadzību, globālo sasilšanu un atbalsta cilvēku reliģiozo, humanitāro un etnisko vienlīdzību.

Madonna iekļauta Ginesa rekordu grāmatā kā visu laiku visveiksmīgākā solo dziedātāja. Ar aptuveni 175 miljoniem pārdotu albumu un 75 miljoniem pārdotu singlu Madonna ir visu laiku visienesīgākā sieviešu kārtas mūziķe. Mūzikas pasaulē Madonna oficiāli tiek dēvēta par "Popmūzikas karalieni", kuras ieguldījums mūzikas attīstībā stāv līdzās 2009. gadā mirušā "Popmūzikas karaļa" Maikla Džeksona daiļradei.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas