"Esmu pozitīvi šokēta"; Samanta Tīna beidzot komentē skandālu par Eirovīzijas dziesmas videoklipu

tautaruna.lv 29.marts 2021, 11:45
 
Vladislavs Proškins/F64
Jau vēstīts, ka dziedātājas Samantas Tīnas videoklips dziesmai, ar kuru viņa šogad piedalīsies Eirovīzijā, izsaucis asu kritiku par tajā redzamo homoseksuālo attiecību un transpersonu reprezentāciju. Tagad Samanta komentējusi izvērsušos skandālu.

Šovā "Slavenības. Bez filtra" Samanta atklāj, ka ir iesūdzēta tiesā par "erotisku saturu" savā videoklipā dziesmai "The Moon Is Rising". Pati dziedātāja gan uzskata, ka videoklipā nekā tāda nav.

"Man vispār nekādā idejā, domā nav bijis kaut kas tāds, kā tas ir uzpūsts un taisīts. Es biju diezgan šokēta. Bet, es teikšu, ka biju tā pozitīvi nošokēta, ko cilvēki saskata. Saskata lietas, kur tās nav," pauž Samanta.

Samanta smej, ka šis gadījums viņai atgādina par sevi, jo pati mēdzot būt "drāmas karaliene". "Es arī no mušas taisu par ziloni," pauž Samanta.

Jau vēstīts, ka mūziķis Pudniks sociālajā tīklā Facebook informēja, ka vietnē “manabalss.lv” iesniedzis iniciatīvu par to, lai Samanta Tīna šogad nepiedalītos Eirovīzijā.

Kā zināms, dziesmas videoklipa režisore un producente ir Samanta Tīna sadarbībā ar Aigu Baikovu (“AiProduction”). Operators ir Ritvars Bluka, kuram darbs pie šī klipa tapšanas bija īpašs profesionālais izaicinājums, jo videoklips filmēts ar “Galaxy S21 Ultra 5G” telefonu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas