Sieviete parāda, cik briesmīgos apstākļos nākas dzīvot Rīgā, Maskavas ielā

tautaruna.lv 29.marts 2021, 17:30
 
Ekrānšāviņš no Twitter
Kāda mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāja Rīgā, Maskavas ielā, iemūžinājusi gluži vai baisu skatu, ar ko nākas sadzīvot vietējiem rīdziniekiem, kā noprotams, jau daudzus gadus.
Twitter publicētajās fotogrāfijās redzams, ka cik briesmīgā stāvoklī ir asfalts pie daudzdzīvokļu mājas.

"Sveiki, Rīgas Dome! Kurš atbild par dzīvojamo māju sētas sakārtošanu?Esmu šeit dzīvojusi kopš 1985 gada. Kopš tiem laikiem nekas nav remontēts. Maskavas iela 323," raksta iedzīvotāja.

Šo jautājumu komentējusi Rīgas dome, atklājot, ka mēģina risināt situāciju ar māju iekšpagalmu labiekārtošanu.

"Par šī konkrētā pagalma sakārtošanu atbildīgi ir attiecīgās ēkas iedzīvotāji. Tomēr patlaban pašvaldībā, uzklausot apkaimju biedrību priekšlikumus, sākta iniciatīva par noteikumu izstrādi, kas atļautu pašvaldībai piedalīties ar līdzfinansējumu iekšpagalmu labiekārtošanā."

Tikmēr citi Twitter lietotāji norāda, ka līdzīga situācija ir daudzos iekšpagalmos Rīgā.

"Līdzīga situācija arī citviet - zeme atrodas dzīvokļu īpašnieku privātīpašumā un vajag savākt kvorumu no pārèjiem īpašniekiem (50%+) par atjaunošanu - te arī rodas problēmas, jo lielai daļai vienkarši nospļauties uz šo. Daļējs līdzfinansējums to diezvai viennozīmīgi risinās," pausts kādā komentārā.

Nesen vēstījām vēl par kādas rīdzinieces sūdzību. Proti, kāda mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāja pašā pilsētas centrā iemūžinājusi gluži vai baisu skatu. Rīgas dome skaidroja, ka tiekot meklēti risinājumi šai problēmai.

Twitter publicētajā fotogrāfijā bija redzams, ka apkārtne blakus Brīvības piemineklim ir piesārņota.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas