Andris Reizenbergs par Covid-19 ierobežojumiem: Ļaujiet ēst terasēs!

tautaruna.lv 2.marts 2021, 9:20
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Uzņēmējs un bārmenis Andris Reizenbergs sociālajā tīklā Facebook ievietotā video aicina valdību atļaut cilvēkiem pusdienot vismaz āra terasēs.

Ierunājot video, Reizenbergs demosntrē Vecrīgas bāra "Garāža" terasi.

"Es gribēju parunāt par to, lai valdība ļauj cilvēkiem apsēsties terasēs. Paskatieties, kādas lielas terases. Ļaujiet apsēsties kaut divi galdi starpā! Redzēsiet, ka tur ir vairāk nekā četri metri. Tā nav nekāda baigā traģēdija.

Vēl viena lieta. Ēst es varu paņemt, bet sēdēt pie galdiņa es nevaru. Kāpēc? Jo jūs esat izdomājuši tādu likumu. Atnāciet un apskatieties, kā dzīvē tas izskatās. Kur ir problēma? Viens sēž vienā galā, bet otrs - otrā galā. Ļaujiet kaut vai diviem cilvēkiem apsēsties terasē," pauž Reizenbergs.

Jāpiebilst, ka video guva plašu atsaucību Facebook. Ar to dalījās vairāk nekā 5000 Facebook lietotāju, savukārt komentāros cilvēki pauž atbalstu Andra teiktajam, paužot cerību, ka viņš tiks sadzirdēts.

Kā vēstīts, līdz 6. aprīlim Latvijā pagarināta ārkārtējā situācija. Covid-19 izplatības dēļ noteikti dažādi ierobežojumi, tostarp, ēdienu atļauts iegādāties līdzņemšanai, bet aizliegts to ēst uz vietas kafejnīcās un restorānos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas