Mediķi noraizējušies par prinča Filipa veselību

tautaruna.lv 2.marts 2021, 8:52
 
GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix/Leta
Lai gan sākumā tika ziņots, ka Elizabetes II vīrs, princis Filips slimnīcā nogādāts piesardzības nolūkos un jūtoties labi, šobrīd mediķi brīdina, ka iekaisuma dēļ 99 gadus vecajam Filipam var nākties slimnīcā uzkavēties pat sešas nedēļas, raksta "The Mirror".

Filips šobrīd ir pārvests uz citu slimnīcu. Princim tiek intravenozi ievadītas antibiotikas, lai cīnītos ar iekaisumu. Mediķi ir noraizējušies, vai iekaisums neskar sirdi, tāpēc Filipam tiek veiktas dažādas pārbaudes.

Avots atklāj, ka karaļnams ir vienots lūgšanās par prinča veselību. Karaļnamā noskaņojums ir mainījies, uzzinot, ka Filips tik drīz netiks izrakstīts no slimnīcas.

"Visu domas šobrīd centrējas uz viņa izveseļošanos," paudis avots.

Tikmēr tiek ziņots, ka prinča Harija un Meganas Mārklas intervija Oprai netiks pārcelta, pat ja Filipa veselība pasliktināsies.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā princis Filips nogādāts slimnīcā. Kamēr karaļnama oficiālajos paziņojumos tika pausts, ka princis jūtas labi un 99 gadu vecumā viņam ir apbrīnojama veselība, Filipa uzkavēšanās slimnīcā daudzus satrauca. Apciemot tēvu slimnīcā bija ieradies princis Čārlzs, kurš Filipu nebija saticis kopš Ziemassvētkiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas