Tiesā atklājas jauni fakti par Džonija Depa vardarbību pret bijušo sievu

Baiba Puriņa 3.novembris 2020, 16:15
 
Reuters/Scanpix/Leta
Tiesas laikā, kurā aktieris tiesājies ar izdevumu "The Sun", atklāts, ka Holivudas aktieris Džonijs Deps esot sitis savu bijušo sievu Amberu Hērdu, ko iepriekš noliedzis, ziņo "Daily Mirror".

Tiesnesis noskaidrojis, ka Deps sievu sitis 12 epizodēs un norādījis, ka prasītājam nav izdevies uzvarēt lietā par neslavas celšanu. Tiesnesis norādījis, ka detalizēti pārbaudījis 14 incidentus, uz kuriem balstās aizstāvība un 12 gadījumos Deps pret Hērdu bijis vardarbīgs.

Pirmais incidents noticis 2013. gada sākumā, kad Deps iepļaukājis Hērdu, jo viņa komentējusi aktiera tetovējumu. Tad tā paša gada martā Deps, būdams narkotisko vielu ietekmē, pārsitis Hērdas lūpu, bet jūnijā uzbrucis viņai treilerī.

2014. gada maijā Deps kliedzis uz Hērdu un iespēris viņai pēc tam, kad bija lietojis narkotikas un alkoholu.

2015. gada sākumā Deps narkotisko vielu reibumā uzbrucis Hērdai, sitot viņu un nogrūžot uz zemes. Martā bijušas divas epizodes - Deps uzbrucis Hērdai Austrālijā un vēlāk viņu mājā Losandželosā, kur sitis bijušo sievu viņas māsas klātbūtnē. Augustā Deps piespiedis Hērdu pie sienas un saķēris viņas rīkli. Tas noticis pāra medusmēneša laikā.

2015. gada decembrī Deps uzbrucis sievai viņas dzimšanas dienas ballītē. 2016. gada maijā Deps esot viņai metis ar telefonu, savainojot viņas aci un rāvis Hērdu aiz matiem.

Jau vēstīts, ka ASV kino zvaigzne Džonijs Deps zaudējies lietā par apmelošanu, ko bija ierosinājis pret laikraksta "The Sun" izdevēju par 2018.gada rakstu, kurā viņš nodēvēts par sievas sitēju.

Abi aktieri satikās filmas "The Rum Diary" ("Ruma dienasgrāmata") filmēšanas laukumā. 2015.gadā viņi aprecējās.

2019.gadā Deps iesūdzēja tiesā Hērdu par apmelošanu saistībā ar presē rakstīto par sadzīves vardarbību viņu ģimenē. Šī lieta vēl tiek izskatīta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas