FOTO: Renārs Zeltiņš sievai dzimšanas dienā uzdāvina tikšanos ar Vairu Vīķi-Freibergu

Viktorija Gabrjuna 3.novembris 2020, 17:30
 
Šovu un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš sociālajā vietnē Instagram publicējis kopbildi ar bijušo Latvijas prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu. Viņš arī atklāj, kā tapusi šī fotogrāfija.

Kā atklāj Zeltiņš, fotogrāfija tapusi 2015.gada 11.decembrī, kad viņa sieva Ieva svinējusi dzimšanas dienu.

Tobrīd gan, kā raksta Zeltiņš, bija pagājušas vien 10 dienas kopš abu pirmā randiņa.

"Pa šo laiku mēs katru dienu bijām spēlējuši jautājumu spēli un viens no jautājumiem, kuru uzdevu Ievai bija - "Ja būtu tāda iespēja, kuru atpazīstamu cilvēku tu labprāt satiktu vaigu vaigā?" Ieva atbildēja: Vairu Vīķi - Freibergu.
Say no more. Sazvanīju VVF asistenti un uzzināju, ka tieši 11.decembrī, Ievas dzimšanas dienā, Freibergas kundze viesosies Brīvdabas muzejā. Visu sarunāju un 11.decembra rītā aizgādāju Ievu uz muzeju, aizsēju acis un aizvedu līdz pārsteiguma dāvanai. Noņēmu apsēju trīsu pārņematajai draudzenei un saviļņojums bija taustāms," atceras Zeltiņš.

Viņš arī izmantojis izdevību, vaicājot Vīķei-Freibergai, kas ir ilgas laulības noslēpums, uz ko eskpreizdente atbildējusi: "Cieņa un ieklausīšanās".

Ekrānšāviņš no Instagram

Renārs Zeltiņš bieži savos sociālajos tīklos dalās ar skaistiem ģimenes foto un aizkustinošiem vārdiem, kas veltīti viņa sievai. Renārs Zeltiņš ar sievu Ievu Kohu apprecējies jau 2017. gadā un abu ģimenē aug meitiņa Emma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas