VIDEO: Rīgā vieglais auto iebrauc tramvajā

tautaruna.lv 3.novembris 2020, 14:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Avārijā Rīgā, pie Čiekurkalna tirgus, notika dienas pirmajā pusē, kad kāds cienījama vecuma vīrietis ar savu “Opel” pamanījās izbraukt priekšā tramvajam, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Pirmdienas rītā Rīgā, Ropažu ielā blakus Čiekurkalna tirgum uz brīdi tika apturēta tramvaju kustība, jo sadursmē ar sabiedrisko transportu iekļuva kāds automašīnas “Opel” vadītājs. Vīrietis saka - tūkstoš reižu šajā vietā šķērsojis sliedes un vienmēr palaidis tramvaju, ka tas nācis. Šoreiz to ieraudzīt nez kāpēc nav izdevies.

Mediķu palīdzība vīrietim nebija nepieciešama. Arī tramvaja pasažieri ievainojumus nav guvuši. Aculiecinieki saka - avārijas varēja nebūt. Senioram esot pietrūcis asuma kritiskā brīdī dot gāzi, lai glābtos.

“Ja viņš būtu piespiedis gāzi, būtu ticis pāri. Attālums bija pietiekams. Tramvajs jau laicīgi sāka signalizēt, bet viņš tikai brauca it kā neko neredzot,” par avāriju saka kāds aculiecinieks.

Par notikušo policisti sākuši administratīvo lietvedību. Tramvajs pēc incidenta nonāks uzņēmuma ”Rīgas satiksme” remontdarbnīcā, bet vecais “Opel” dosies uz auto kapsētu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas