Kubasova pastāsta par ziemu Bali

tautaruna.lv 6.septembris 2020, 19:12
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Modele un skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova socialajā vietnē Instagram atklājusi, ka kamēr Latvijā ir sācies rudens un laiks kļūst vēsāks, Bali beidzas ziema.

Diāna atklāj, ka šobrīd laiks Bali kļūstos arvien karstāks.

"Kamēr visi Latvijā svin vasaras beigas un rudens sākumu, ķer pēdējās jaukās dienas un jau meklē rudens jakas, tikmēr Bali beidzas ziema. Mums te sāk ar katru dienu palikt arvien karstāks. Atceros to, kā atbraucot uz Bali martā es visu dienas vidu pavadīju vai nu iekštelpās ar ieslēgtu kondicionieri, vai veldzējoties baseinā. Pēdējos 3-4 mēnešus gan visu dienu varēju mierīgi strādāt ārā ēniņā, un dažu labu vakaru, braucot uz baika, pat gribējās uzvilkt jaku (īpaši Ubudā).

Kad es pirmo reizi atlidoju uz Bali, es kaut kā pēc kartes nebiju piefiksējusi, ka lidojot taču šķērsojam ekvatoru un šeit gadalaiki ir otrādāk nekā mums - ziema, kad vasara, un vasara, kad ziema.
Un ziniet kas ir dīvainākais? Ka masu mārketa veikalos šeit jau sāk parādīties ziemas kolekcijas ar cepurēm, siltām jakām, bet paliek taču mums te tikai arvien karstāks," raksta Diāna.

View this post on Instagram

A post shared by Diana Kubasova in BALI (@dianakubasova) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas