Soctīklos sajūsminās par Rajeckas foto ar Busuli

Viktorija Gabrjuna 29.augusts 2020, 13:02
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Dziedātāja Olga Rajecka vietnē Instagram publicējusi bildi, kurā redzama ar dziedātaju Intaru Busuli.

Pēc visa spriežot, bilde tapusi kādā pasākumā abi dziedātāji ir sapucējušies.

Lai gan pati Rajecka foto nav komentējusi, viņas sekotāji apbēra dziedātājus ar komplimentiem.

"Olga ,Tev gadi nāk labumā. Tu kā roze pavasarī. Tā tik turies un uz priekšu.kā tu kādreiz teici ,vajag tikai gāzi grīdā," teikts kādā komentārā.

"Intars, kārtīgs Džentielmenis, nopietns, bet atklāti, Tev tik nopietnam būt nepiestāv, ļoti laba bilde," teikts vēl kādā komentārā.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Rajecka (@rajecka) on

Olga Rajecka ir latviešu dziedātāja un vokālā pedagoģe, pazīstama galvenokārt pateicoties dalībai grupās "Eolika" un "Turaidas roze", kā arī veiksmīgai solodarbībai.

Intars Busulis ir latviešu mūziķis, dziedātājs un trombonists. Šobrīd grupas Intars Busulis & Abonementa orķestris solists. Pirmo plašāku atpazīstamību guvis muzicējot grupā Caffe, kā arī bijis daudzu konkursu laureāts (tostarp 2005. gada „Jaunā viļņa” uzvarētājs, 2009. gada Eirodziesmas uzvarētājs un starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa dalībnieks), kā arī piedalījies Krievijas televīzijas dziedāšanas konkursā Golos, kas veidots pēc The Voice koncepta. Bijis raidījumu vadītājs Radio SWH. Ir biežs Latvijas, Baltkrievijas un Krievijas šovu, raidījumu un koncertu viesis un dalībnieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:59

Jaunākās diskusijas