Jaunā māmiņa piedzīvo nepatīkamu atgadījumu Siguldas autoostā

Viktorija Gabrjuna 29.augusts 2020, 14:21
 
Ilustratīvs attēls / F64
Mālpiliete Agnija piedzīvojusi nepatīkamu atgadījumu Siguldas autoostā, kopā ar bērniem paliekot aiz autobusa durvīm, jo šoferis atteicies ielaist salonā ar mazuļu ratiņiem, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Agnija stāsta, ka aicinājusi dēlu iekāpt autobusā pirmajam un lūgt šoferi atvērt vidējās durvis, lai viņa varētu pa tām iekļūt ar bērnu ratiņiem, kuros gulējusi viņas meita. Vadītājs izkāpis no transportlīdzekļa un teicis, ka rati jānovieto bagāžas nodalījumā. Agnija paskaidrojusi, ka reiz bērnu ratiņi tajā pamatīgi nosmērējušies un notīrīt auduma pārsegu bijis teju neiespējami. Šoferis neesot atbildējis, iekāpis autobusā, aizvēris durvis un aizbraucis, atstājot ģimeni aiz durvīm.

Agnija ar bērniem nokļuvusi mājās tikai pēc vairākām stundām. Nākamā autobusa šoferis bijis daudz atsaucīgāks un nav licis ratiņus ievietot bagāžas nodalījumā. Sieviete pateikusies šoferim, taču ir neizpratnē, kādēļ autobusu vadītāju starpā valda tāda nevienprātība - ja viens ir atsaucīgs un palīdz jaunajām māmiņām, cits rīkojas pretēji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas