"Ja nebūtu Mediņš, es tagad gulētu kapos"; cilvēki aizstāv mācītāja kopienu

tautaruna.lv 29.augusts 2020, 18:38
 
Priesteris Andrejs Mediņš / F64 Photo Agency
Kopš sabiedrības uzmanības lokā nonāca situācijas ap biedrību "Kalna svētību kopiena", kas atrodas Bruknas muižā un tā vadītāju priesteri Andreju Mediņu, sociālajos tīklos cilvēki pauž gan sašutumu par varasiestāžu teikto, gan cilvēki sniedz atbalstu un uzmundrinājumu vārdus kopienai. Īpaši asas diskusijas izraisīja LTV ziņu sižets, kurā it kā uzrunāts bijušais Bruknas muižas iemītnieks, kas pastāstījis par savu pieredzi kopienā. Ir cilvēki, kuri joprojām pauž atbalstu kopienai un priesterim, kā arī velta Mediņam pateicības vārdus.

"Ja nebūtu Mediņš, es tagad gulētu Mazsalacas kapos līdzās savam brālim pašnāvniekam, mammas brālim pašnāvniekam, un vecāsmammas brālim pašnāvniekam". Piedodiet par atklātību, bet man, nez kāpēc, "anonīmi" LTV "ziņu" dienests neko neprasa," skarbi saka Viesturs.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Komentāros cilvēki aicina vīrieti uzrunāt medijus un pastāstīt savu stāstu kā cilvēkam, kurš bijis saskarsmē ar mācītāja kopienu. "Vajag pašam drosmīgi pieteikties, nevis televīzijai pārmest!" saka kāda komentētāja. "Drosmīgi ? "Anonīms" TV mākslīgi uzkompilēts fake sižets ir drosme? Nevis drosmīgi, bet drausmīgi viss šis ir," atbild Viesturs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:55

Jaunākās diskusijas