Lelde Ceriņa atklāj, cik ļoti ir mainījusies pēc dzemdībām

Viktorija Gabrjuna 24.augusts 2020, 21:19
 
Vladislavs Proškins/F64
TV personība Lelde Ceriņa vietnē Instagram dalījusies ar atziņu par savu dzīvi pēc meitas piedzimšanas.
Lelde raksta, ka, esot mammas lomā, visvairāk nogurst no raižpilnām domām.

"Draudzene pēc savām dzemdībām vairākkārt uzsvēra, ka tagad esot pilnīgi cita. gan sajūtās, gan sejas vizuālajā spoguļattēlā. es nezinu, vai manī tik krasi rezonē šīs izmaiņas, bet mammas loma atnes kaut ko ļoti pirmatnīgu. tik klātesoša, apzināta un maņām saasināta ikdiena nav bijusi nekad. dažbrīd man ir grūti pieņemt šo nepārtraukto riskos balstīto domāšanu - pasargāt, uzmanīt, aprūpēt, lai tik nedod dies’ kaut kas nenotiku.


Šķiet, tieši no raižpilnām domām nogurst visvairāk. un tik labi, ka ir otrs, kurš stutē un atgādina, ka tas viss ir daļa no procesa. un ziniet, tas stutētājs un atbalsts var būt jebkurš. tāpēc pie iespējas, - sakiet mammām labus, spēcinošus vārdus. tie ļoti, ļoti palīdz," raksta Ceriņa.

Tikmēr komentāros Leldes sekotāji izteca viedokli par to, kā ir būt mammai. Piemēram, TV seja un fotogrāfe Dagmāra Legante raksta: "Būt mammai ir īpaši. Sajūtu kokteilis ir crazy."

Jau vēstīts, ka TV personību pāris Lelde un Aivis Ceriņi gredzenus mija 2018.gada maijā.

Lelde un Aivis Ceriņi neilgi pirms gadu mijas kļuva par vecākiem savai pirmajai atvasei. Meitiņai dots vārds Adele. Šajā laikā pāris ir dalījies ar pieredzi un stāstiem, kā viņi iejutušies jauno vecāku lomās.

View this post on Instagram

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:32

Jaunākās diskusijas