Sindija Vilde pēc atgriešanās no Portugāles: Latvieši baidās smaidīt

Lelde Veinberga 23.jūlijs 2020, 18:02
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Pazīstamā pasākumu organizatore, kura jau kādu laiciņu dzīvo Portugālē, pašlaik viesojas Latvijā. Saviem sekotājiem vietnē Instagram smaidīgā Sindija atklāj, ka piedzīvojusi negaidītas pārmaiņas, ko izjutusi Latvijā esot vien 20 dienas.

Kā atklāj Sindija Vilde, viņa Latvijā jau ir vairāk nekā 20 dienas un 14 no tām pavadījusi pašizolācijā saistībā ar jaunā koronavīrusa pandēmiju pasaulē. Pārējās dienas viņa izmantojusi, lai satiktu savu ģimeni un draugus.

View this post on Instagram

A post shared by Sindija / Wind Equus (@sindijawindequus) on

Nelielā video vietnē Instagram Sindija atklājusi, ka piedzīvojusi negaidītas pārmaiņas, kas likušas izdarīt secinājumus, kas viņu pat skumdinot.

"Latvieši lielā mērā baidās smaidīt. Varbūt ne tikai baidās, bet nespēj atrast iemeslu, kāpēc. Drīzāk izvēlās būt drūmi un agresīvi, budzīgi, un ierāvušies sevī," skaidro Sindija, kura atklāj, ka pēc 4 mēnešu prombūtnes viņa redz, cik Latvijā cilvēki dzīvo "pelēki", ar drūmām sejām.

Smaidīt vien ejot pa ielu, sasveicināties ar nepazīstamiem cilvēkiem Latvijā neesot saprotams. Tādēļ šīs cilvēku "drūmās un pelēkas" sejas liekot Sindijai sajust vairāk negatīvas enerģijas nekā pozitīvas.

Taču Sindija atzīst, ka smaids nāk no cilvēkiem pašiem un tikai mēs paši varam kļūt smaidīgāki un pozitīvāki. Sindija paziņoja, ka plāno veselu mēnesi veltīt Latvijas apceļošanai, lai "veicinātu un atrastu pozitīvismu" arī pie mums. Viņa nolēmusi ceļot kopā ar savu dēlu un suni.

Par pārcelšanos uz dzīvi Portugālē Sindija paziņoja šī gada sākumā. "Esmu realizējusies un sasniegusi savus mērķus. Laiks doties tālāk," stāstīja Vilde, kura uz Portugāli neņēma līdzi dēlu, jo viņam bija jāpabeidz mācības 1. klasē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:19

Jaunākās diskusijas