Vai "Bermudu divstūrim" izdevies atrisināt konfliktu ar Magoni?

Viktorija Gabrjuna 23.jūlijs 2020, 17:30
 
Nora Krevneva/F64
Nesen mūziķu apvienība "Bermudu divstūris" publicēja savu jaunāko veikumu, kur īpaša loma atvēlēta arī raidījuma "Slavenības. Bez filtra" dalībniecei Magonei Šutovienei. Tiesa, kā sociālajā tīklā facebook rakstīja pati dzejniece, tad viņa par šo visu netika nemaz brīdināta. Kā vēstīts Jura Vaidakova materiālā "Magone piedāvā Bermudu divstūrim savus dzejoļus" izdevumā "Kas Jauns", mūziķi atzinuši savu kļūdu, sakot, ka vajadzējis pirms hita palaišanas sazināties ar Magoni.

"Nu re, pašai nezinot,esmu kļuvusi par Latvijas superīgāko reperieni. P.S. Bermuda puiši, uzskatu,ka man par šo bija vismaz jāpajautā, jāpabrīdina! Kā nekā jūs izmantojat manu tēlu, runu,ideju," sociālajā tīklā facebook rakstīja Magone.

Izdevumā šovu zvaigzne stāsta, ka viņai šī dziesma patīk, vienīgais nesmukums - ka viņa tikusi izmantota, pašai nezinot.

Kad Magone izteikusi pretenzijas par sevis izmantošanu dziesmā, "Bermudu divstūris" ar viņu sazinājies, bet pagaidām vēl nav panākta nekāda vienošanās. Magone vēlētos, lai viņas vārds tiktu pieminēts pie dziesmas autoriem.

Arī paši mūziķi atklāj, ka sazinājušies ar Magoni un vienojušies, kā šo lietu nokārtot. Puiši atzīst savu vainu, sakot, ka vajadzējis ar Magoni sazināties ātrāk, un sola - viss tiks atrisināts draudzīgi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas