VIDEO: Policisti Rīgā traucas palīgā mazam bērnam ar māti stiprā dzērumā

Viktorija Gabrjuna 23.jūlijs 2020, 15:14
 
Dāvis Ūlands/F64
Kāda sieviete Rīgā nesen bija izdzērusi tik daudz, ka, pieskatot bērnu, aizmiga nama pagalmā, bet vēlāk dusmu uzplūdā izplūcās ar diviem policistiem, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Dažas minūtes pirms pusnakts Vidzemes pārvaldes policisti saņēmuši izsaukumu uz Ūnijas ielu.

Tur kāds aculiecinieks daudzdzīvokļu nama pagalmā bija piefiksējis piedzērušos, aizmigušu sievieti, kurai līdzās atradusies trīsgadniece. Protams, šāda ziņa nekavējoties mobilizējusi tuvāko policijas ekipāžu.

“Darbinieku sagaidīja izsaucējs, kurš pateica, ka brītiņu iepriekš Ūnijas ielas nama iedzīvotāja stiprā reibuma stāvoklī gulēja pagalmā, bet pašlaik ir jau iegājusi savā dzīvoklī,” stāsta Vidzemes pārvaldes pārstāvis Juris Inkins.

Uzklausot namā sastapto iedzīvotāju norādes, inspektori drīz vien nonākuši pie meklētās sievietes dzīvokļa durvīm.

“Policijas darbinieki dzīvoklī konstatēja, ka sieviete ir stiprā reibuma stāvoklī. Viņa bija agresīvi noskaņota, lamājās, tai skaitā bērna klātbūtnē. Pēc vairākiem lūgumiem nomierināties sieviete to nevēlējās darīt un turpināja agresīvi izturēties,” norāda Inkins.

Kulminācija sasniegta mirklī, kad policiste sazinājusies ar dežūrdaļu, lai noskaidrotu, kā tad rīkoties tālāk, ņemot vērā, ka tēvs, iespējams, varētu parūpēties par bērnu. Pirmajam sitienam tikai brīdi vēlāk sekojis arī otrais, un policistiem nav atlicis nekas cits, kā agresīvo sievieti aizturēt.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas